Σύλληψη επιχειρηματία και πρόστιμο 5.000 ευρώ για μη τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού


Στην Κέρκυρα συνελήφθη από αστυνομικούς ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης λιανικού εμπορίου, που παραβίασε τα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού. Στον επιχειρηματία επιβλήθηκε, παράλληλα, διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης.

 

Την ίδια ώρα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο, από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας των νησιών του Ιονίου, για χρήση μάσκας, διαπιστώθηκαν 12 παραβάσεις στην Κέρκυρα, στη Λευκάδα και στην Κεφαλονιά, ενώ για παραβίαση των μέτρων μετακίνησης βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις στην Κέρκυρα, στη Ζάκυνθο και στην Κεφαλονιά. Στον κάθε παραβάτη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.

 

 tempo24.news
1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Για ελέγχους ακούμε, αλλά πουθενά δεν βρίσκουμε αστυνομία όταν τη χρειαζομαστε. Στην Κερκυρα προχθές σκοτώθηκε ένα 14χρονο αγοράκι ο Σπύρος, όταν τον παρέσυρε μοτοσυκλέτα. Η αστυνομία πουθενά, σε ενα κεντρικό δρομο καρμανιόλα. Όσες παραβάσεις, covid 19 και να βεβαιώσουν δεν αναπληρώνουν τη ζωή του μικρού Σπύρου.