Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ταμπουρώθηκε ποτέ ο 40χρονος στην Αγία Βαρβάρα; - Πώς ξέφυγε από τον κλοιό


Ο συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στην Αγία Βαρβάρα. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και πολύ γρήγορα έλαβαν πληροφορίες από περίοικους ότι ο δράστης, ένας 40χρονος, είχε καταφύγει στο διαμέρισμά του σε μία πολυκατοικία.
Για περίπου τέσσερις ώρες η περιοχή αποκλείστηκε από δεκάδες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, της ΟΠΚΕ, κατέφθασαν δύο διμοιρίες ΥΑΤ, άλλες δύο ΥΜΕΤ, αλλά "επαφή" και επικοινωνία με τον 40χρονο δεν υπήρχε. Μόνο η αρχική πληροφορία.
Έτσι αποφασίστηκε να αναλάβουν δράση οι αστυνομικοί της ΕΚΑΜ.
Άφαντος, όμως, ο 40χρονος, με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να πιστεύουν ότι ποτέ δεν έμεινε στο διαμέρισμα, αλλά έσπευσε να διαφύγει πριν στηθεί ο αστυνομικός κλοιός.








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχαχα ΕΚΑΜ, ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ..... ΕΛΙΚΌΠΤΕΡΑ, DRONES ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΈΦΥΓΕ Ο ΡΟΜΑ..... ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΊΑ. Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΚΕΊ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ. ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ. ΕΚΑΜ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΏΣΠΟΥ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ Ο ΡΟΜΑ ΕΊΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΝΟΣ. ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κόψε τις αμερικανικές ταινίες...για δικό σου καλό..αν είσαι και αστυνομικός , λυπάμαι για το επίπεδο σου και αναρωτιέμαι πόσο καλά γνωρίζεις το πραγματικό πεζοδρόμιο...