Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς έστησαν την ενέδρα στον 39χρονο στην Ηλιούπολη - Ποιοι τον έλεγαν "γύφτο" - Σε ποια μεγάλη υπόθεση είχε εμπλοκή


Με τα ψευδώνυμα "μαύρος" και "γύφτος" ήταν γνωστός στον κόσμο της νύχτας, αλλά και στις αστυνομικές αρχές, ο 39χρονος που το βράδυ της Δευτέρας έπεσε νεκρός από πυρά, στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη. 
Το θύμα περπατούσε, όταν δύο άγνωστοι -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- τον πλησίασαν, τον πυροβόλησαν τουλάχιστον έξι φορές και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Το πρώτο τηλεφώνημα από περίοικο στο κέντρο της Άμεσης Δράσης έγινε στις εννέα και μισή το βράδυ. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 39χρονο από το σημείο και τον μετέφερε στον νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όλα τα δεδομένα, μέχρι αυτήν την ώρα, κάνουν τους ερευνητές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών να μιλούν για μία οργανωμένη εκτέλεση με κίνητρο το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μεταξύ ατόμων του υποκόσμου.
Ο 39χρονος θεωρείτο από τους αστυνομικούς ως ο υπαρχηγός ομάδας εκβιαστών ιδιοκτητών καταστημάτων, με αρχηγό τον "μεγάλο" ή "τρελό".
Το όνομά του ήταν μαζί με άλλα 75 στη δικογραφία της Ασφάλειας Αττικής, τον Δεκέμβριο τού 2015, με την εξάρθρωση τριών συμμοριών νονών της νύχτας.

Μανώλης Ασαριώτης








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια