Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο εκατομμυριούχος ξενοδόχος δολοφονήθηκε για 200 ευρώ - Πώς βοήθησε το lockdown την έρευνα


Για ένα χρέος διακοσίων ευρώ φαίνεται πως έγινε η δολοφονία του 69χρονου ξενοδόχου, στη Σαντορίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, μπορεί η περιουσία του θύματος να ξεπερνούσε τα τρία εκατομμύρια ευρώ, αλλά λέγεται ότι ήταν αρκετά... σφιχτός στα οικονομικά του και έτσι από τις αρχές του 2019 χρωστούσε στον 20χρονο διακόσια ευρώ, για κάποιες εργασίες που είχε κάνει στο ξενοδοχείο του.
Ο 20χρονος φέρεται να πήγε για πολλοστή φορά στον 69χρονο, για να ζητήσει τα χρήματά του. Διαπληκτίστηκαν, τον ξυλοκόπησε και τον χτύπησε με έναν λοστό στο κεφάλι. Όταν αντιλήφθηκε πως ήταν νεκρός τον περιέλουσε με βότκα και έβαλε φωτιά στην προσπάθειά του να καλύψει τα ίχνη του.

Τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μαζί με τους συναδέλφους τους από το τμήμα της Σαντορίνης και τη βοήθεια των εγκληματολογικών εργαστηρίων, κατάφεραν να αξιοποιήσουν πληροφορίες, δεδομένα από τη σκηνή του εγκλήματος και εικόνες από κάμερες ασφαλείας και να φθάσουν στον 20χρονο.

Τους βοήθησε, μάλιστα, το λοκντάουν, καθώς στα βίντεο που έδωσαν βάρος δεν είχαν καταγραφεί πολλά άτομα να κινούνται και έτσι γρήγορα κατάφεραν να αποκλείσουν υπόπτους. 

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Σύρου, αλλά ήδη έχει ομολογήσει τις πράξεις του, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο bloko.gr

Γιώργος Καραϊβάζ - Μανώλης Ασαριώτης








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια