Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γκελεστάθη: Για 2η χρονιά με Μητσοτάκη δεν έγινε η Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου γης μαδιάμ


«Χθες πήγαμε πολύ καλά και το δια ταύτα νομίζω είναι ότι για δεύτερη χρονιά με πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, 6 Δεκεμβρίου δεν έγινε η Αθήνα γης μαδιάμ», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, η επικεφαλής τομεάρχης σε ζητήματα Προστασίας του πολίτη της ΝΔ, Ιωάννα Γκελεστάθη.

«Επιτέλους υπήρξε ισονομία, ο πολίτης ο οποίος υπακούει στους νόμους και κάθεται στο σπίτι του αισθάνθηκε δικαιωμένος που δεν είναι μονίμως το κορόιδο της υπόθεσης, και αισθάνθηκε δικαιωμένος που ήρθησαν κάποιες ιδιότυπες ασυλίες που ίσχυαν για χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή την εικόνα του αστυνομικού που καταστραφεί μια ανθοδέσμη για τον Γρηγορόπουλο, η κ. Γκελεστάθη σημείωσε: «Η εικόνα ενός άνδρα της Ελληνικής Αστυνομίας εν ώρα υπηρεσίας εχθές δεν περιποιεί τιμή. Από αυτό το σημείο μέχρι του να το ξεχειλώνουμε και να προσπαθούμε να στήσουμε ένα βολικό αφήγημα υπάρχει μεγάλη απόσταση».


«Πράγματι επιβεβαιώνω ότι η διμοιρία του συγκεκριμένου άνδρα που υπηρετεί στην ΥΑΤ δεν βρισκόταν κοντά στο επίμαχο σημείο κατά συνέπεια δια της λογικής αποκλείεται τα λουλούδια να προέρχονταν από το σημείο αυτό», υπογράμμισε η ίδια.

«Ξαναλέω πολύ καλά στηλιτεύτηκε ηεικόνα αυτή, πολύ καλά η ελληνική Αστυνομία διέταξε τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης σε βάρος του, είναι ένα αυτό και είναι ένα κάποιοι που χθες ενοχλήθηκαν από το γεγονός ότι δεν τους επιτράπηκε να κάψουν την Αθήνα να παίρνουν αυτό το γεγονός και να το κάνουν σημαία και να στήνουν ένα ολόκληρο αφήγημα και να βλέπουνε φαντάσματα. Δεν θα στηλιτευτεί η κολοσσιαία προσπάθεια που καταβάλει η Ελληνική κυβέρνηση και που καταβάλλει η Ελληνική Αστυνομία από την ατυχή συμπεριφορά ενός αστυνομικού», δήλωσε επιπρόσθετα.


https://www.parapolitika.gr











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια