Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αριστείδης Κοκονάς: Πόσο πάει το plexiglass;


Ανάρτηση τού Αριστείδη Κοκονά: Πόσο πάει το plexiglass; Μάλλον θα το μάθουμε σύντομα καθώς φαίνεται ότι τελικά μας έχουν ξεχάσει όλοι. Βρισκόμαστε στο δεύτερο lockdown και ενώ σχεδόν σε όλες τις δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες υπάρχουν plexiglass στις περισσότερες αστυνομικές Υπηρεσίας είναι ανύπαρκτα. Δυστυχώς άλλη μία φορά ο κρατικός μηχανισμός περιμένει από τους ίδιους τους αστυνομικούς να φροντίσουν τους εαυτούς τους, εκτός αν κάποιοι έχουν την πεποίθηση ότι ο αστυφύλακας πέρα από ότι δεν πεινάει, δεν διψάει.... δεν αρρωσταίνει κιόλας. Αλλά και εδώ τα νούμερα δείχνουν το αντίθετο.

Πόσο πάει όμως άραγε η τοποθέτηση plexiglass στις υπηρεσίες? Το κόστος δεν θα μπορούσε να καλυφτεί από την είσπραξη των χιλιάδων προστίμων που γράφτηκαν από τους ίδιους αστυνομικούς? Άλλη μια φορά ένα κράτος, που θέλει να ονομάζεται οργανωμένο, βασίζεται στις συνδικαλιστικές ενώσεις και στην ομοσπονδία να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, όπως το έκαναν και με την χορήγηση μασκών, αντισηπτικών, γαντιών, τεστ covid, και η λίστα όλο και μεγαλώνει..

Μάλλον κάποιοι μας βλέπουν ως στυλό και ως αριθμούς μόνο, εμείς όμως είμαστε άνθρωποι με οικογένειες και δεν ξεχνάμε ούτε αυτούς που μας θυμήθηκαν αλλά ούτε αυτούς που μας ξέχασαν.

Κοκονάς Αριστείδης,

Αντιπρόσωπος της #ΕΑΥΘ στην #ΠΟΑΣΥ

Μέλος ΕΚΑ

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια