Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μια «περίεργη» υπόθεση απαγωγής στη NIKAIA – Η καταγγελία και η… εξαφάνιση


Την περασμένη Τετάρτη (28-10-2020) στο Τμήμα Ασφάλειας Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη εμφανίστηκε ένας 20χρονος από την Αίγυπτο, ο οποίος κατήγγειλε ότι τέσσερις άγνωστοι άνδρες, Πακιστανικής καταγωγής, άρπαξαν από την πλατεία Αγίου Νικολάου στη Νίκαια την 18χρονη φίλη του Αλβανικής καταγωγής μαζί με την 17χρονη φίλη της, επίσης Αλβανικής καταγωγής.

Το συμβάν έγινε την ώρα που ο καταγγέλλων Αιγύπτιος πήγαινε σε ραντεβού με τις δυο προαναφερθείσες, όπου ξαφνικά οι τέσσερις άγνωστοι Πακιστανοί, ένας με μηχανάκι και οι άλλοι τρεις πεζοί, του έφραξαν το δρόμο προτρέποντας τον να φύγει και να μην ασχοληθεί μαζί τους, άρπαξαν την κοπέλα του και την φίλη της και άρχισαν να τις τραβάνε και αυτές μαζί παρά την θέληση τους! Ο Αιγύπτιος από ένα σημείο και έπειτα τους έχασε τελείως από το οπτικό του πεδίο…

Από το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας Πειραιά κλήθηκε αρκετές φορές ο Αιγύπτιος να καταθέσει συμπληρωματικά ενώπιων των Αστυνομικών για το περιστατικό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν εμφανίστηκε ακόμα στο αρμόδιο τμήμα.

Επιπρόσθετα, το απόγευμα τις 28ου Οκτωβρίου το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα τον καλούσε στο κινητό, αλλά δεν το σήκωνε. Από τότε, το κινητό του φαίνεται κλειστό.

Αναζητήθηκε τόσο στην οικεία του, όσο και μέσω «στίγματος» ύστερα από έγγραφο που απεστάλη στο Τμ. Δημόσιας Ασφ. Πειραιά για τον γεωγραφικό του εντοπισμό μέσω εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, «σκανάρωντας» διάφορα σημεία στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, με αρνητικό ωστόσο αποτέλεσμα.

Ο φάκελος αυτής της περίεργης υπόθεσης και το συγκεκριμένο πρόσωπο καταχωρήθηκαν από το Τ.Α. Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη σε καθεστώς «ειδικού ελέγχου».

Επιπρόσθετα, εστάλη fax προς άπαντα τα Τ.Α. Αττικής, προκειμένου αν δηλωθεί η εξαφάνιση της ανήλικης ή της ενήλικης να ενημερωθεί άμεσα το Τ.Α. Νίκαιας.

Η προανάκριση συνεχίζεται με τη λήψη προανακριτικών καταθέσεων και με την αναζήτηση βιντεοληπτικού υλικού στο σημείο που έγινε το συμβάν.

 

Της Χριστίνας Μπιτάδου

 http://koinoniki.gr


 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια