Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Lockdown, Oικονομία, Eγκληματικότητα και Ενδοοικογενειακή Βία - του Θανάση Κατερινόπουλου


Κείμενο τού Θανάση Κατερινόπουλου: Είναι απόλυτο ότι προέχει η υγεία και η ζωή όλων μας . Αυτά τα μέτρα όμως που πάρθηκαν είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσουν σοβαρές παρενέργειες . Κάποιες με την πάροδο του χρόνου θα απαλειφθούν  ,πολλές όμως φοβάμαι ότι δεν απαλειφθούν ποτέ ,ενώ αντίθετα θα αποτελέσουν παράγοντες αναπαραγωγής τους και μετά την παρέλευση της κρίσης.

Η Οικονομία μας είναι βέβαιο ότι θα πληγεί και πολύ περισσότερο οι εργαζόμενοι σε μικροεπιχειρήσεις ,χωρίς να σημαίνει ότι και η υπόλοιποι δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Τώρα όμως θα γεννηθούν και πολλά προβλήματα εγκληματικότητας ,τα οποία ελάχιστα θα καταγγελθούν ,για να λέμε ότι έχουμε στοιχεία είτε αύξησης είτε μείωσης.

Η εξώθηση στην πορνεία ,το λεγόμενο εμπόριο της λευκής σάρκας, θα ανθίσει ,όσο και αν θελήσουν κάποιοι να μας πείσουν ότι λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας ,θα υπάρξει μείωση-ελαχιστοποίηση ,ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας,'

Μια ΛαΊκή Παροιμία λέει η ''Πείνα βγάζει Μάτι''.

Δεν είμαι γενικευμένος και ισοπεδωτικός, εύχομαι να   ΜΗΝ συμβεί.

Στην Διαδικτυακή Διακίνηση ναρκωτικών Ουσιών [ραντεβού κλ.π,]θα γίνετε το ίδιο .

Το χειρότερο όμως θα είναι η ''Αύξηση της Ενδοοικογενειακής Βίας''.

Εγκλήματα που ελάχιστα θα καταγγελθούν, αλλά θα προκαλέσουν πολλές εξαφανίσεις.

Τώρα θα αναρωτηθείτε, γιατί τα επισημαίνω αυτά;

Απλά για να κεντρίσω το ενδιαφέρον των Αρχών Ασφαλείας ,σ αυτές τις κατευθύνσεις ,που δεν πρέπει να είναι μόνο το κυνήγι της Μάσκας  και οι επιβολές των Προστίμων ,αλλά και αυτά τα ΣΚΛΗΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ .

Και αυτό να το πράξουν ,με προσοχή, αλλά και τα άλλα να  μην εγκαταλείψουν , και να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Αυτό όμως προϋποθέτει Αστυνομία στους δρόμους ,στις γειτονιές, στις Πλατείες .

Προϋποθέτει ενίσχυση των ΠΥΡΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ,που είναι τα ντόπια Αστυνομικά Τμήματα και τα Τμήματα Ασφαλείας,τα οποία είναι ''γυμνά'' από την έλλειψη προσωπικού.

Μπορούν να βρούν ,ας αποσύρουν  ""αυτούς που παίζουν το ρόλο της Φιλιππινέζας σε διάφορους έχοντες και κατέχοντες''

,Μπορούν έστω και τώρα, να το κάνουν, να αλλάξουν ρώτα και φιλοσοφία.

Αν αυτά δεν αποτραπούν, δυστυχώς θα έχουμε και αύξηση της εγκληματικότητας ,και αναπαραγωγή της και θα το πληρώσουμε στο μέλλον.

Ας αφήσουν λοιπόν κάποιοι τα παχιά λόγια των στατιστικών στοιχείων και να ξέρουν ότι ,''Τα λίγα Λόγια είναι Ζάχαρη και τα Καθόλου Μέλι΄΄.

Εύχομαι να διαψευστώ σε όλα.

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια