Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το lock down, οι άδειες, ο κούκος, και τα διχίλιαρα στη τσέπη - Κείμενο αστυνομικού


Ανάγλυφα και παραστατικά. Με κάπως ιδιαίτερο τρόπο σιβυλλικής αναφοράς, η Αναστασία Νέστορος Ντέρου, σχολιάζει την επικαιρότητα των αστυνομικών μετά και τα περιοριστικά μέτρα δεύτερη φορά
 
Ανάκληση αδειών. Για μας άδειες και lock down δεν έχει. Η μισή αστυνομία εντωμεταξυ, απαλλαγμένη ιατρικά. Δεν πάνε μέτρα, δεν πάνε τρίμηνα, (μόνο επιλεκτικά όπου έχει διχιλιαρα ζεστά στη τσέπη, ενεργοποιωντας το βιζματακι- Ελληνικούς νήσους, Εβρος κ.τ.λ.). 
 
Θα λάβουν και τις ειδικού σκοπού άδειες, μένουμε στην κυριολεξία εγώ με τον κούκο!!!! Και τρεχατε ποδαράκια μας τα δικά μου και των κουκων εννοώ. Μένουν πίσω οι σκούπες. Ας το εκφράσω κάπως πιο σκληρά: μενουν πίσω οι σκουπιδιαρες...Οι με φιλότιμο, οι της παλαιάς κοπης.
Ο πρωθυπουργός μας, μας ανέλαβε προσωπικά κατά δήλωση του. Φράγκο δεν είδαμε οι αστυνομικοί στο Α παλουκι, γιατί να δούμε στο Β παλουκι;;;
Καλή τύχη στους ιθαγενείς.
 
Κύριε Χρυσοχοιδη έρχεται Πολυτεχνείο & ακολουθεί Γρηγοροπουλος' μπορεί να μην εορταστεί, αλλά εγώ και ο κούκος θα πάμε να βάλουμε πλάτη ως συνήθως, με την μισή αστυνομια χρόνια νοσουσα. Καλό Πάσχα (και αν).....χωρίς άδειες σε εμένα και τους κουκους... καλή δύναμη στους λίγους....Σε μας που εδώ και 30 πανω-κατω χρόνια, φουρνιζουμε ανελέητα καρβελια, οι ίδιοι και οι ιδιοι όμως.
Οι αστυνομικοί δεν κολλάνε προφανώς covid 19. ΚΟΥ-ΚΟΥ









Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ριρίκος είπε…
Καλύτερα δεν θα μπορουσες να τα πεις.
Υπαρχουν παρα πολλόι συνάδελφοι που εκμεταλευονται καταστασεις και το κάρο το τραβανε παλι οι λίγοι.
Ο χρήστης xristos είπε…
Έχεις απόλυτο αυτή η κατάσταση επικρατεί στην αστυνομία, δυστυχώς.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Απλα λιτά και ...απέριττα αυτή είναι η πραγματικότητα και ακόμα πιο σκληρή
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι συνάδελφοι έχετε απόλυτο δίκιο.ειμαι κι εγώ απ' τα...βύσματα του Έβρου.ελατε λοιπόν κι εσείς εδώ να δώσετε απ' τα δύο χιλιάρικα τα 1500 για διαμονή και φαγητό και να είστε όλοι μέρα στο ποτάμι με κάθε είδους λάθρο που δεν ξέρεις τι κουβαλάει και εκτεθειμένοι απ' όλες τις πλευρές.ειναι κρίμα αυτές τις στιγμές που όλοι μαζί κι ο καθένας χωριστά δίνει τη μάχη του απ' το δικό του μετερίζι να διχαζομαστε.στο κάτω κάτω αλλού είναι οι βολεμενοι κι όχι στον Έβρο και το ξέρουμε οι μας.σας ευχαριστώ για τον χώρο και το χρόνο σας καλές γιορτές και καλή δύναμη σε όλους.ενας....βολεμενος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παρακαλείται φίλος που δίνει 1500€ το μήνα για σίτιση και διαμονή να μας πει σε ποια περιοχή της Ελβετίας βρίσκεται ούτως ώστε να τη αποφύγουμε αν μας βγάλει ο δρόμος από ΄κείνα τα μέρη.
Επίσης παρακαλείται, να αποχωρήσει οικειοθελώς το συντομότερο από το απάνθρωπο αυτό πόστο,να πάει και κανένας άλλος να..."ματώσει".
ΜΗ ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!
Στην περίπτωση που επιλέξεις να μείνεις πιστός στον όρκο σου και να παλέψεις μέχρι τέλους,στο παρακάτω σύνδεσμο θα βρεις ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην ευρύτερη περιοχή της αρμοδιότητας σου,που ξεκινούν από δύο κατοσταρικάκια το μήνα.
https://www.spitogatos.gr/search/results/residential/rent/r159/m159m
Ελπίζω να έκανα τη παραμονή σου λίγο καλύτερη.Αν όχι θα σου επισυνάψω links και από μερικά σουβλατζίδικα-ταβέρνες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αδερφέ είσαι ειρωνικός και προσβλητικος και δεν θα το συνεχίσω.αν γνωρίζεις καλά για να πάρουμε το υπόμνημα χρειάζεταιαποδειξη ξενοδοχείου.αν θες πάρε εσύ τηλέφωνο στα ξενοδοχεία της περιοχής πες ότι είσαι αστυνομικός και ρώτα πόσο θα σε χρεώσουν το δίμηνο.οσο για τα σαλέ της Ελβετίας δεν σου εύχομαι να βιώσεις αυτό που βιώνω εγώ με δύο παιδιά στο πανεπιστήμιο κι ένα τριτη λυκείου για να αναγκαστώ να φιλήσω κατουρημενες ποδιές για να παρατησω την οικογένειά μου.να είσαι καλα.να μην ειρωνευεσαι χωρίς να γνωρίζεις και να ξέρεις κάνεις μα κάνεις στο σπιτογατο δεν το νοικιάζει σε αστυνομικό ακόμη κι αν βρίσκαμε απόδειξη απ' αλλού.καλες γιορτές κύριε...συνάδελφε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα είπες όλα αγαπητέ...1500€ το δίμηνο,δηλαδή όσα χρειάζεται για σίτιση και διαμονή κάποιος που δεν έχει ιδιόκτητο σπίτι σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας και όχι 1500€ το μήνα όπως άφησες να εννοηθεί.Η διαφορά είναι οτι ο αποσπαμένος στο δίμηνο θα καθαρίσει πάνω από 6000€ σε σχέση με τον λιγότερο τυχερό συνάδελφο του που θα ζήσει με τα δύο χιλιαρικάκια της αστυνομίας.Άσε λοιπόν τη κλάψα,δεν σε πήγανε με το ζόρι εκεί,υπενθυμίζω τα λόγια σου "να φιλήσω κατουρημενες ποδιές" και απόλαυσε αυτό που έχεις καθώς οι περισσότεροι από ΄μας έχουμε προβλήματα αλλά όχι "ποδιές".
Καλά Χριστούγεννα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
x.k.
1)Πολύ καλό το άρθρο. Τα λεέι όλα. Δεν λέει όμως ότι τώρα πλέον δεν λέγεται "έβαλα πλάτη¨". Έχει κατέβει πιο χαμηλά και λέγεται " δίνω κ@λο". Εμείς στην υπηρεσία μου,για να γίνουμε τρεις και ο κούκος, μας λείπουν οι τρεις. Τον κούκο τον έχουμε και τον κρατάμε καλά.
2) Όσον αφορά αυτόν που βασανίζεται στον Έβρο, μετά από μέσον που έβαλε και κατουρημένες ποδίες που φίλησε , για να βρεθεί εκεί: Συνάδελφε , τά έχω περάσει ακι εγώ με φροντιστήρια κια πανελλαδικές και φοιτητή στην οικογένεια μου. ΧΩΡΙΣ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟΝ. ΦΤΩΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.Την επόμενη φορά μην βάλεις μέσον και να είσαι σίγουρος, ότι δεν θα πας , ώστε να βασανιστείς.