Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσκεψη του Εθνικού Κολλεγίου Άμυνας του Ισραήλ στην INTRACOM DEFENSE


Αξιωματικοί του Εθνικού Κολλεγίου Άμυνας του Ισραήλ επισκέφθηκαν την INTRACOM DEFENSE (IDE). Τους αξιωματικούς του Κολλεγίου συνόδευε ο Στρατιωτικός Ακόλουθος Άμυνας του Ισραήλ σε Ελλάδα και Κύπρο, Συνταγματάρχης Yossi Pinto.

Σκοπός της επίσκεψης του Εθνικού Κολλεγίου Άμυνας του Ισραήλ ήταν η ενημέρωση των Αξιωματικών για τα προϊόντα και τα συστήματα προηγμένης τεχνολογίας που αναπτύσσει η IDE, καθώς και για τις αντίστοιχες δυνατότητες που αυτά προσφέρουν στο πεδίο επιχειρήσεων. Επιπλέον, οι αξιωματικοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ευέλικτη μονάδα παραγωγής της IDE, ικανή να υποστηρίξει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών δραστηριοτήτων.

 


 

Σχετικά με την IDE

H IDE, ηγέτιδα Ελληνική εταιρεία στους τομείς της Άμυνας και Ασφάλειας, είναι θυγατρική της Intracom Holdings, από τους μεγαλύτερους τεχνολογικούς ομίλους στην Ελλάδα, με σημαντική διεθνή δραστηριότητα. Η IDE σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής που αναπτύσσονται στην εταιρία, στους τομείς των τακτικών επικοινωνιών, διοίκησης, ελέγχου και πληροφοριών (C3I), υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ισχύος, ηλεκτρονικά πυραυλικών συστημάτων, συστημάτων επιτήρησης, αναγνώρισης και ασφάλειας, μη-επανδρωμένων οχημάτων (UAV, USV), καθώς και λογισμικό αμυντικών εφαρμογών.




Η IDE περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ και συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής καθώς και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή αμυντικού ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση intracomdefense.com








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια