Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Eύβοια: Εύβοια: Σκυλιά δάγκωσαν γυναίκα στο κεφάλι


Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας Ευβοίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Γ΄ Ο.Π.Κ.Ε. της ίδιας Υπηρεσίας, συνελήφθη χθες (28-11-2020) το βράδυ ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη.

Ειδικότερα χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Εύβοιας, τρία (3) δεσποζόμενα σκυλιά του συλληφθέντα, εξήλθαν από επιχείρηση ιδιοκτησίας του και επιτέθηκαν σε ημεδαπή, η οποία διερχόταν πεζή έξωθεν της ανωτέρω επιχείρησης, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν σε αυτή βαριές σωματικές βλάβες.

Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά σε Κέντρο Υγείας της περιοχής και ακολούθως σε Νοσοκομείο της Αττικής, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Νίκος είπε…
Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την ανεξέλεγκτη κατάσταση με τα σκυλιά. Ο κάθε ανεύθυνος ελληνάρας παίρνει ένα σκύλο και δεν τον νοιάζει τίποτα. Πέρα από τις επιθέσεις και τους θανάτους ανθρώπων από δεσποζόμενα σκυλιά έχουμε και το φαινόμενο με τα ασταμάτητα γαυγίσματα, όπου δεν μπορεί να ησυχάσει κανείς ούτε μια στιγμή στο σπίτι του αφού όλες οι πολυκατοικίες έχουν γεμίσει σκυλιά. Η πολιτεία δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για όλους εμάς που δεν έχουμε σκυλιά και δεν κάνουμε σαν χαζοί όταν δούμε κανένα σκυλάκι. Η κλίκα των δήθεν φιλόζωων έχει επιβάλει την φασιστική της νοοτροπία και στην νομοθεσία αδιαφορώντας για τους ανθρώπους και νοιάζονται μόνο μην δεν περνάνε καλά τα σκυλιά και τα γατιά.