Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΖΗΤΑμε ενίσχυση για να είμαστε δίπλα στους πολίτες



Του Αλέξανδρου Παπανδριανού Ζ-15 Αντιπροσώπου Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Ακόμα μια βάρδια κατά διάρκεια της οποίας αποδεικνύεται περίτρανα ότι από την  Ομάδα Ζ δεν διαφεύγει κανείς! Τις προάλλες στην Ομόνοια ο Ζ-77, ύστερα από καταδίωξη συνέλαβε δράστη με κλεμμένη μοτοσυκλέτα, ενώ ο Ζ-95 με τον Ζ-265 στην Κυψέλη μετά από πολύωρη καταδίωξη, συνέλαβαν έναν ημεδαπό στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες! Συγκεκριμένα, εντόπισαν ένα xt 600 να κινείται ύποπτα επί της οδού Πατησίων και σε σήμα τους να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα ξεφεύγοντας προς την ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης,  παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες και σημάνσεις στοπ!  Οι συνάδελφοι με επαγγελματισμό τον παρακολουθούσαν επί 10λέπτου, ώσπου κατάφεραν να τον συλλάβουν. Πάνω του βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες!

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ο υψηλός επαγγελματισμός των Ζητάδων! Πρέπει η Ηγεσία να αντιληφθεί ότι την δύσκολη αυτή περίοδο του covid-19 κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν πολλαπλασιαστεί οι ανάγκες, κρίνεται επιτακτική και επιβεβλημένη η ενίσχυση της ομάδας Ζ ώστε να μπορέσει να διαθέτει περισσότερες περιπολίες, αφού  η πλειονότητα των περιπολικών απασχολείται για την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό.

Ως εκ τούτου, καθημερινά υπάρχει διαθέσιμο μόνο ένα περιπολικό για να καλύψει δύο και τρεις περιοχές με τεράστιους τομείς που έχουν ανάγκη αστυνόμευσης, αφού είναι ατελείωτος ο αριθμός σημάτων που πρέπει να ανταπεξέλθουν, με ότι αυτό συνεπάγεται για την άμεση ανταπόκριση σε αυτά και στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Τόσο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών όσο και εγώ ως εκλεγμένος αντιπρόσωπός της έχουμε καταθέσει δια ζώσης στην Ηγεσία προτάσεις για την αναβάθμιση – ενίσχυση με προσωπικό της ομάδας Ζ, προς όφελος της Υπηρεσίας και κατ’ επέκταση για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.




easya.gr










Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού υπάρχει η ΔΙΑΣ ,ας συγχωνευτούνε