Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις τριών ατόμων για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών


Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, οδήγησαν στη σύλληψη τριών ατόμων για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (21-11-2020), στην επαρχιακή οδό Σοχού – Βόλβης (ύψος Ασκού), αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών, εντόπισαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποία επιχείρησαν να ελέγξουν, πλην όμως οι οδηγοί των οχημάτων ανέπτυξαν ταχύτητα με σκοπό να διαφύγουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν καθώς ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, στο εσωτερικό του ενός αυτοκινήτου, με οδηγό 21χρονο αλλοδαπό, βρέθηκαν (10) αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ για το δεύτερο αυτοκίνητο με οδηγό και συνοδηγό δύο 26χρονους αλλοδαπούς, προέκυψε ότι λειτουργούσε ως προπομπός ώστε να ελέγχει αν στην διαδρομή που ακολουθούσαν υπάρχει αστυνομική παρουσία.

Κατά την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, για το όχημα που μετέφερε τους παράτυπους μετανάστες, έχει δηλωθεί κλοπή τον Ιανουάριο του 2020 από τις Βουλγαρικές Αρχές, ενώ το ιδιοκτησιακό καθεστώς του δευτέρου αυτοκινήτου ερευνάται.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια