Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας: Οι υποσχέσεις του κυρίου Υπουργού έμειναν...υποσχέσεις;


Άρθρο του Χάρης Τσίτσικα


Ήταν Ιούνιος του 2020 που ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη μαζί με τον Αρχηγό του Σώματος ήρθαν στην Αχαΐα και ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα ζητήματα που εδώ και χρόνια ταλανίζουν τους συναδέλφους κάποια από  τα οποία δυστυχώς χρονίζουν. Κτιριακό, ακούσια νοσηλεία, μεταγωγές. Μετά την αναλυτική ενημέρωση από την 'Ενωσή μας  ο κύριος Υπουργός αφουγκράστηκε την αγωνία μας για όσα  θέματα του θέσαμε  και μάλιστα τόνισε ότι ήδη δρομολογούνται λύσεις. Για την δε ανέγερση του Μεγάρου σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους δήλωσε ότι εντός δύο μηνών το αργότερο θα έρθει στην Πάτρα και θα ανακοινώσει τον χώρο όπου αυτή θα πραγματοποιηθεί. Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά οτι αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη εύρεσης λύσης εδώ και τώρα. 

Οι μήνες περνούν κανένας βέβαια δεν περίμενε στην γωνία αντιλαμβανόμενος την γενικότερη κατάσταση που επικρατούσε ειδικά στα εθνικά μας θέματα το καλοκαίρι που πέρασε . Πλέον οι δύο μήνες έγιναν πέντε και κανένας δεν φαίνεται να θέλει πραγματικά να ασχοληθεί. Ένα θέμα κομβικό για μια τόσο μεγάλη Αστυνομική Διεύθυνση  αντιμετωπίζεται επιδερμικά και ο καιρός περνάει χωρίς ουσιαστικά να θέλει κάποιος να βρεθεί λύση. Το σίγουρο είναι ένα. 

 Ο κύριος Υπουργός είναι έκθετος σε όλους τους αστυνομικούς και τους πολίτες οι οποίοι πίστεψαν ότι επιτέλους θα βρεθεί λύση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα για την πόλη μας που πολλοί υποσχέθηκαν πολλά και κανένας δεν έκανε τίποτα. 
Μακάρι να διαψευστούμε!

Έχουμε το σθένος να το αναγνωρίσουμε.
Οι καιροί είναι δύσκολοι και έχουμε πλήρη συναίσθηση ,όμως  το κράτος έχει συνέχεια....
Δώστε λύση εδώ και τώρα δείξτε ότι η Αχαΐα δικαιούται και πρέπει να έχει ενα σύγχρονο κτίριο με υποδομές όπως αξίζει σε μια  μεγάλη Διεύθυνση. 

Χάρης Τσιτσικας
Πρόεδρος Αχαΐας 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια