Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα προστασίας της υγείας των Αστυνομικών


Ερώτηση προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τα μέτρα προστασίας της υγείας των αστυνομικών κατέθεσαν 51 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με πρωτοβουλία του βουλευτή Ανατολικής Αττικής και Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Σπίρτζη και του βουλευτή Ηλείας Χρήστου Καλαματιανού.

Θέμα της ερώτησης είναι η «Έλλειψη μέτρων προστασίας και υγειονομικών ελέγχων, για το ένστολο προσωπικό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που υπηρετεί σε όλες τις υπηρεσίες της επικράτειας». Όπως αναφέρουν, «Οι καταγγελίες των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων, αποδεικνύουν την παντελή απουσία κυβερνητικής μέριμνας, για την προστασία της υγείας των εργαζομένων και των κρατουμένων».

Την ερώτηση συνυπογράφει και η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη, ενώ οι βουλευτές με Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων ζητούν την προσκόμιση των εγγράφων που κοινοποιούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα αστυνομικά τμήματα, στις υπηρεσίες της αστυνομίας και στα καταστήματα κράτησης και τα έγγραφα εντολών και οδηγιών προς τις αρμόδιες υπηρεσίες.

 

https://www.voria.gr