Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χωρίς λόγο και αιτία πήρε ο αστυνομικός το μοιραίο όπλο - τί λέει η διαταγή


Νωρίτερα, θέταμε κάποια ερωτήματα σε σχετικό άρθρο του bloko.gr προς την ηγεσία, μεταξύ άλλων για ποιο λόγο οι παροπλισμένοι αστυνομικοί να φέρουν υπηρεσιακό οπλισμό κατά τη διάθεση τους σε μέτρα τάξης και κυρίως, όπως αυτά του Πολυτεχνείου. 
 
Δυστυχώς η πραγματικότητα, οικτρή απ' οποιαδήποτε οπτική, είναι πως ο αστυνομικός αυτενήργησε. Αναγνώστης του bloko.gr μας απέστειλε αποκαλυπτικό τμήμα της εν λόγω διαταγής, την οποία και σας παραθέτουμε.
 
 

 
 









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Ο Αστυνομικός είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία 24 ώρες ώρες το 24ωρο σύμφωνα με τους κανονισμούς του σώματος. Οι αστυνομικοί έχουν το δικαίωμα να οπλοφωρουν και εκτός Υπηρεσίας δεν ορίζεται πουθενά σε κανένα νόμο η κανονισμό ότι οι αστυνομικοί Αφού σχολιάσουν παραδίδουν τον ατομικό τους οπλισμό στην υπηρεσία τους. Τώρα οι διαταγές που βγαίνουν για μέτρα σε πορείες ή γήπεδα ορίζουν πάντα αυτο: πλην ατομικού οπλισμού. Πάντως ο συνάδελφος δεν ενήργησε παράνομα που είχε το όπλο στο σπίτι του , άλλο η μη σωστή χρήση που έγινε από αυτόν. Του ασκήθηκε καμια δίωξη για παράνομη οπλοφορία? Όχι. Τότε τί νόημα έχει η διαταγή που αναρτήσετε?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από ποτέ έχει να κάνει συντηρητική εκπαίδευση ο συνάδελφος θα μας πούνε;