Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το ΚΚΕ, η πορεία του πολυτεχνείου, όλες οι κλίσεις του ρήματος διαδηλώνω και ο ... ανταρτοπόλεμος της ΕΛΑΣ


Βρε πως αλλάζουν τα πράγματα και οι καιροί. Εφτά δεκαετίες μετά τον τερματισμό του εμφυλίου και τη νίκη των κυβερνητικών- συμμαχικών δυνάμεων, ο ανταρτοπόλεμος αλλάζει ... πλευρά.
 
Σήμερα, το ΚΚΕ αναλαμβάνει ρόλο συμπαγούς- οργανωμένης δύναμης, μεταφέροντας στην αστυνομία εκείνο του ... ανταρτο- κατσαπλιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, το μεγαλύτερο δίλημμα- πρόβλημα για την αστυνομία και τα μέτρα του Πολυτεχνείου, αποτελεί ο κομμουνιστικός μπιχαβιορισμός και η πρόθεση τακτικής παρουσίας στο πεδίο της προσυγκέντρωσης και στη συνέχεια της πορείας. 
 
Κι αυτό γιατί, όλες οι διερευνητικές επαφές σε επίπεδο πολιτικών εκπροσώπων για μια νέα ήσσονος σημασίας Βάρκιζα έπεσαν στο κενό, με τους Σιάντους του Περισσού να παραμένουν ανυποχώρητοι. Η πορεία θα γίνει. Κατά συγκυρία, η ονομοταλογία της εποχής παραμένει αναλοίωτη, με εντελώς φυσικά διαχωρισμένα κι αντιθετικά ερμηνευτικά στοιχεία. Για το μύθο της Πανσπουδαστικής Νο8 δεν είναι χρόνος και καιρός ν' αναφερθούμε.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου οι νεοδιατάξεις αστραπή να τύχουν εφαρμογής, η αστυνομία κλίνει όλες τις μορφολογικές διαφοροποιήσεις των χρόνων και των εγκλίσεων του ρήματος διαδηλώνω προκειμένου να βρεθεί η πιο πρόσφορη λύση. Αυτή που δεν θα φέρει σύγκρουση και η ίδια που θα ικανοποιεί πολύπλευρα την κοινή γνώμη, στο όνομα του κοινού εχθρού. Της πανδημίας.
 
Στο πλαίσιο αυτό, ίσως δούμε για πρώτη φορά στα χρονικά τα προκεχωρημένα πεδία των προσυγκεντρώσεων να καταληφθούν από αστυνομικούς, οι προέλεγχοι ν' αποκτήσουν μεγαλύτερη ακτίνα άσκησης αρμοδιότητας, προκειμένου στο πλαίσιο του ανταρτοπόλεμου, μόνο οι εγκεκριμένοι πρόσωπα και μέσα, να μεταβούν στους χώρους απόδοσης τιμής στους νικητές της χούντας.
 
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί. 


του Γιώργου Καραϊβάζ




Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε καραιβάζ για να σε διαβάσω ανοίγω το λεξικό στο γουγλε,έλεος πια, τοση μόρφωση..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιώργο χρησιμοποίησε απλή γλώσσα δεν χρειάζεται να σαι τόσο εξεζητημένες...