Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Πλαφουντζής: Συνεχίζουμε από εκεί που το αφήσαμε...


Κείμενο τού Γιώργου Πλαφουντζή: Με τα νέα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο της διασποράς του COVID-19, στο σύνολο της επικράτειας, από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020, οι Έλληνες αστυνομικοί βγήκαν πάλι στους δρόμους.

Άρχισε εκ νέου η μετακίνηση του προσωπικού για ενίσχυση άλλων υπηρεσιών, και οι αστυνομικοί ξανακαλούνται να διανύσουν τεράστιες αποστάσεις για εκτέλεση υπηρεσίας και να επωμίζονται οι ίδιοι το κόστος.
Οι συνάδελφοι αναλαμβάνουν για άλλη μια φορά το βάρος του περιορισμού της κίνησης των πολιτών, μόνο που αυτή την φορά η έξαρση της πανδημίας είναι μεγάλη και θέτει άμεσα σε κίνδυνο την υγεία των ίδιων καθώς και των οικογενειών τους.

Τα μέσα , ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός και η ενημέρωση για άλλη μια φορά ελλιπή, η αντιμετώπιση των συναδέλφων που εμφανίζουν ύποπτα συμπτώματα τραγική, καί το βασικότερο κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι ο αστυνομικός δεν είναι υγειονομικός υπάλληλος.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να έχουμε πάρα πολλά κρούσματα με COVID-19 στους κόλπους της Ελληνικής αστυνομίας, την οικονομική εξόντωση και ταλαιπωρία του προσωπικού της καί τέλος την πλήρη απογοήτευση των συναδέλφων.

Θέλουμε να μεταφέρουμε στην φυσική και πολιτική ηγεσία πλέον το πάγιο αίτημα των συναδέλφων, που είναι να αναγνωριστεί το επάγγελμα μας ως επικίνδυνo και ανθυγιεινό και αυτό θα πρέπει να γίνει πράξη με το τέλος της πανδημίας.

ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΜΕΛΟΣ ΑΝ. Α. Σ. Α









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια