Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρήστος Μπαλάσκας: Η Ομάδα ΖΗΤΑ άρχισε να ξεπροβάλει


Ανάρτηση τού Χρήστου Μπαλάσκα, Αντιπροέδρου της Ένωσης Αθηνών: Τελικά η ομάδα (Ζ) άρχισε να ξεπροβάλει και να εμφανίζεται ξανά στούς δρόμους της Αττικής προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες της στο κοινωνικό σύνολο. Αρχικά με δύο ζεύγη, μετά πέντε και σήμερα επτά ζευγάρια. Καταβάλονται μεγάλες προσπάθειες απο το αρχηγείο και απο την διοίκηση της άμεσης δράσης ώστε η ομάδα να ξαναβρεί την θέση που της αρμόζει στην σκακιέρα της αστυνόμευσης. Όλα θα πάνε καλά. Άμεση δράση δυνατή και ενωμένη.

 









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποια η διαφορά Ζ και Διας;
Ο χρήστης Unknown είπε…
Καλο θα ηταν να μην γινονται αναρτησεις και σχολια απο Αστυνομικους που δεν υπηρετουν στην Ομαδα Ζ ή δεν γνωριζουν τι συμβαινει στην ομαδα Ζ και διαστρεβλωνουν την πραγματικοτητα με προφανη σκοπο την αυτοπροβολη τους!Τα ζευγαρια που αναφερεσαι εχουν βγει στους δρομους λογω της αναστολης των αδειων και των κομμενων ρεπο!Υπο κανονικες συνθηκες δουλευει ενα ζευγαρι στους τομεις και ειμαστε ολοι ακινητοι σε στοχους στις περισσοτερες περιπτωσεις κατα μονας!Οσο αναφορα την ενισχυση για την οποια αναφερεσαι η παρουσα δυναμη της Ομαδας Ζ τα τελευταια 5 χρονια παραμενει η ιδια με μικρες αυξομειωσεις!Καλα θα κανετε πριν θριαμβολογειτε να εχετε μια εικονα εκ των εσω!
Ανθ/μος ΠΑΠΑΝΔΡΙΑΝΟΣ Αλεξανδρος Ζ-15 Α' Αλλαγη
Αντιπροσωπος ΕΑΣΥΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για την ενδοξη ομαδα ζητα ηρθε η ωρα να αποσυρθει. Υπαρχει η ομαδα διας. Σκοπους ακινητους μπορουν να βαζουν και απο τμηματα. Δεν χρειαζονται τη ζητα. Προσφερε πολλα αλλα πλεον δεν υπαρχει λογος υπαρξης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ζητάς δεν γίνεσαι επειδή απλά εχεις δίπλωμα οδήγησης μότο.
Όταν το καταλάβεις αυτό και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι σαν εσένα που βγάζουν μόνο ζήλια και φθόνο για την ομάδα Ζήτα, ελα να μιλήσουμε σοβαρά.