Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιάννης Βιδάλης: Συνεργείο «αγνοείται»


Κείμενο τού Γιάννη Βιδάλη: Πριν λίγους μήνες  με χαρά ενημερωθήκαμε ότι πλέον ανακαινίστηκε και εξοπλίστηκε το νέο συνεργείο οχημάτων στην Αμυγδαλέζα το οποίο θα εξυπηρετούσε σε πρώτη φάση την  Άμεση Δράση με προοπτική επέκτασης του και στις υπόλοιπες διευθύνσεις. Μάλιστα για το εν λόγω εγχείρημα είχε γίνει και πρόταση από την πολιτική ηγεσία μετά την επίσκεψη του Υπουργού στα συνεργεία της Αμυγδαλέζας και δαπανήθηκε ένα αξιοσέβαστο πόσο για την ανακαίνιση του δημιουργώντας λειτουργικά προβλήματα καθόσον τα χρήματα αντλήθηκαν από κονδύλια που προορίζονταν για επισκευή των αυτοκινήτων σε εξωτερικά  συνεργεία.

Ας προσπεράσουμε όμως το θέμα των προβλημάτων που ανέκυψαν και ας πάμε στην ουσία του θέματος καθότι επί δύο μήνες που θεωρητικά λειτουργεί το ανωτέρω συνεργείο κανένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης δεν έχει πάει για επισκευή ούτε για απλό σέρβις και συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία χρήσης εξωτερικών συνεργείων.

-Που έγκειται αυτή η καθυστέρηση της λειτουργίας του;

-Αν και εφόσον λειτουργεί γιατί περιπολικά και μηχανές που θέλουν ένα απλό σέρβις δεν κατευθύνονται εκεί και μένουν επί μέρες ακινητοποιημένα ;

Η πραγματοποίηση αυτού του εγχειρήματος μας βρήκε σύμφωνους και αρωγούς  εξ’ αρχής καθότι τύγχανε χρόνιο και πάγιο αίτημα των υπηρετούντων στην Άμεση Δράση. Σίγουρα τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν είναι τεράστια. Αναμένουμε λοιπόν την εφαρμογή του και ελπίζουμε να μην είναι γραφειοκρατικό το κόλλημα. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι από την συνεχή και σκληρή χρήση των οχημάτων εξαιτίας της φύσης της υπηρεσίας απαιτείται η τακτική συντήρησή τους και η επιδιόρθωση των βλαβών που προκύπτουν ώστε να μην τα στερείται η Άμεση Δράση.

 

Του Βιδάλη Ιωάννη, Αντιπροσώπου Ε.ΑΣ.Υ.Α.

(Απόσπασμα από την εφημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών «Σύγχρονη Αστυνομία»)

 

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μηπως ο Λαμπαδιαρης ειχε δικιο που ηθελε να τα κλεισει τελειως το1992