Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θόδωρος Τσαϊρίδης: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες μας


Ανάρτηση τού Θόδωρου Τσαϊρίδη: Αύριο χιλιάδες αστυνομικοί θα αναγκαστούν να βρεθούν στο δρόμο εν μέσω πανδημίας για να λάβουν μέτρα για την 17 Νοέμβρη. Είναι δεδομένο ότι τα αυξημένα μέτρα, η μαζική συγκέντρωση δυνάμεων από διαφορετικές υπηρεσίες σε συγκεκριμένα σημεία, η επιφυλακή στις αστυνομικές υπηρεσίες, η μετακίνηση δυνάμεων από Νομό σε Νομό, θα θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των αστυνομικών, καθώς και την δημόσια υγεία.

Δυστυχώς, την ώρα που χιλιάδες συμπολίτες μας παλεύουν για την ζωή τους, την ώρα που οι ιατροί δίνουν και την ψυχή τους στα νοσοκομειακά ιδρύματα και οι Έλληνες Αστυνομικοί βρίσκονται στο δρόμο μέρα νύχτα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, στήνεται άλλη μια έντονη πολιτική αντιπαράθεση.

Το ερώτημα, γιατί αυτό συμβαίνει τώρα, ενώ την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου, οι εορτασμοί και οι παρελάσεις αναβλήθηκαν, χωρίς αντιδράσεις και δεν άνοιξε "στόμα και μύτη", παραμένει αναπάντητο και πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που μια ημέρα μνήμης εργαλειοποιείται για άλλους σκοπούς.

Κι επειδή είναι δεδομένο ότι στο επίκεντρο της σημερινής και αυριανής μέρας θα βρεθούν και πάλι τα αστυνομικά μέτρα και οι Έλληνες Αστυνομικοί, δηλώνουμε ότι θα είμαστε εκεί και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες μας.

Εύχομαι κι ελπίζω να επικρατήσει η λογική και να μην έχουμε λόγω ή έργω εκτροπές. Αυτές τις ώρες, η χώρα και ο λαός έχουν ανάγκη από ενότητα και όχι διχασμό.

Άνθρωποι πεθαίνουν, άνθρωποι παλεύουν να κρατηθούν στην ζωή, άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους, άλλοι παλεύουν με κάθε τρόπο να ταΐσουν τις οικογένειες τους, ιατροί, αστυνομικοί, στρατιωτικοί με νύχια και με δόντια προσπαθούν σε νοσοκομεία, γειτονιές σύνορα να κρατήσουν όρθια την

ΕΛΛΑΔΑ μας.

Επιτέλους ας πράξουν το ίδιο και οι πολιτικοί αυτής της χώρας.

 









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγωγές θα κάνετε για τις ενέργειες της διοίκησης που μας θέτουν σε κίνδυνο; Αλλά ξέχασα εμείς κάναμε εμβόλιο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για να μην ξανά ακούσουν βρισίδια είναι δεν είναι κάτι...