Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γυναίκα της Άμεσης Δράσης συνέλαβε αλλοδαπούς ληστές ανηλίκων – ΦΩΤΟ


Η περιπολία της νεαρής αστυνομικού είχε ξεκινήσει πριν από μια ώρα. Το περιπολικό στριφογύριζε στα στενά του Περιστερίου όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης, γύρω στις δέκα και μισή το βράδυ, έδωσε ένα σήμα «για αρπαγή μοτοσικλέτας, μικρού κυβισμού, από δύο άτομα πίσω από το σταθμό του Μετρό στον Άγιο Αντώνιο».

Ο οδηγός του περιπολικού, ένας «παλιός» αρχιφύλακας, έφτασε στο σημείο πολύ γρήγορα.

Οι δύο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης είδαν δύο παιδιά, ηλικίας περίπου 17 ετών, να τα έχουν χαμένα.

«Μας πλησίασαν δύο άτομα και με τη βία μου πήραν το μηχανάκι», είπε ο ένας από τους δύο νεαρούς, που μέσα σε δευτερόλεπτα είδε να κάνει «φτερά», ίσως το πιο πολύτιμο αντικείμενο για τον ίδιο, σε αυτή την περίοδο της ζωής του.

Η νεαρή αστυνομικός συγκράτησε τα χαρακτηριστικά των δραστών και ξεκίνησαν αναζητήσεις.

Το… παρελθόν της στο αστυνομικό τμήμα του Ασπροπύργου, που μόνο εύκολη περιοχή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, την βοηθούσε στην νέα πραγματικότητα και τις απαιτήσεις της Άμεσης Δράσης. Πολύ σύντομα εντόπισαν δύο άτομα να σπρώχνουν το μηχανάκι, τα οποία ταίριαζαν στην περιγραφή των δραστών.

Με γρήγορες κινήσεις η αστυφύλακας και ο αρχιφύλακας κατέβηκαν από το περιπολικό και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους δυο νεαρούς, πακιστανικής καταγωγής οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν εγκαταλείποντας το «παπί».

Σε ελάχιστα λεπτά όμως βρέθηκαν σχεδόν περικυκλωμένοι από άλλους αλλοδαπούς οι οποίοι είχαν έρθει για συμπαράσταση. Η βοήθεια δεν άργησε να φτάσει καθώς το κέντρο της Άμεσης Δράσης είχε στείλει αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Οι δύο νεαροί με τις χειροπέδες μεταφέρθηκαν στο τμήμα του Περιστερίου όπου σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Για την νεαρή αστυφύλακα η έκφραση στο πρόσωπο των δύο επιβατών της μοτοσικλέτας, και ιδιαίτερα του ιδιοκτήτη που είδε το μηχανάκι του χωρίς να έχει ούτε γρατζουνιά, ήταν το πιο μεγάλο «ευχαριστώ». Μετά τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες η αστυφύλακας, που σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko.gr, επέλεξε και «κυνήγησε» να ενταχθεί στα περιπολικά της Άμεσης Δράσης, συνέχισε την περιπολία της άκρως ικανοποιημένη.

«Τα συγχαρητήρια του κέντρου για την σύλληψη των δραστών….» ακούστηκε λίγο αργότερα από τον ασύρματο του περιπολικού.  

https://astinomiko.gr









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ είπε…
Άξιοι Αστυνομικοί που δρουν παρά την ουσιαστική εγκατάλειψη από την εκάστοτε κυβέρνηση και το αρχηγείο.
Ο χρήστης Βετεράνος είπε…
Μπράβο σε αυτούς τους δύο και σε όλους τους αστυνομικούς γενικά για τα τόσα πολλά που προσφέρουν στην κοινωνία...