Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών για κλοπές και περίπτωση ληστείας



Με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Πέραν όμως της συστηματικής αστυνόμευσης με καθημερινούς ελέγχους και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με υποθέσεις κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες και να αποδοθούν τα κλοπιμαία στους νόμιμους κατόχους τους.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις πέντε (5) ατόμων για περιπτώσεις κλοπών, καθώς και την παράνομη κατοχή και χρήση αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Επίσης , κατά τις συνεχιζόμενες έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών οι οποίοι ενέχονται σε υποθέσεις ληστειών και κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου εξιχνίασαν πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών και μία περίπτωση ληστείας σχηματίζοντας σχετικές δικογραφίες σε βάρος έξι (6) συνολικά ατόμων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες για την αστυνόμευση του Νομού και οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών διαφόρων αδικημάτων θα συνεχιστούν.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια