Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΚΑ: Με παρέμβαση της Π.Ο.ΑΣ.Υ δίνεται λύση με τις προκαταβολές για Έβρο & νησιά


Ανακοίνωση τού ΕΚΑ: Με παρέμβαση του προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ, ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ Γρηγόρη στον Υπουργό Ανάπτυξης κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Άδωνι, αποδεσμεύεται  άμεσα χρηματικό ποσό προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την αποζημίωση των αστυνομικών που έχουν αποσπαστεί στα νησιά και τον Έβρο για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών απο την 01 Νοεμβρίου και ακόμη δεν τους έχει πιστωθεί η καταβολή των προβλεπόμενων προκαταβολών.

Εκτεθειμένες η Φυσική και Πολιτική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. που ενημέρωναν ότι εως 10 Νοεμβρίου θα καταβληθούν τα δικαιούμενα ποσά ώστε οι αστυνομικοί να πληρώσουν τα ξενοδοχεία και την σίτιση τους, καθώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη έως αυτή την στιγμή.
Παρατηρούμε οτι για μια ακόμη φορά χρειάστηκε η παρέμβαση της ΠΟΑΣΥ για να τηρηθούν οι αυτονόητες υποχρεώσεις της Ηγεσίας απέναντι στο προσωπικό της και αυτό έχει αρχίσει να προκαλεί έντονο εκνευρισμό και προβληματισμό σε πολλά επίπεδα.

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Μπράβο στην ΠΟΑΣΥ! Αλλά κυριοι του προεδρείου δεν υπάρχουν μόνο οι αποσπασμένοι που πήγαν στην τελική με τη θέλησή τους όπου πήγαν οι συναδελφοι που έμειναν πίσω και δουλεύουν συνεχώς υπερωρίες ψυχή δεν έχουν? Κατάντησε η Αστυνομία να πληρώνει τουρίστες αστυνομικούς να γυρίζουν την Ελλάδα και εμείς πίσω στις υπηρεσίες να διεκπεραιώνουμαι ότι δικογραφία και ότι υποχρεώσεις μας άφησαν όσοι αποσπάστηκαν. Μήπως πρέπει να γίνει κάτι επιτέλους και για αυτό?