Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ: Η αποτυχημένη διοίκηση της ΠΟΑΣΥ πανηγυρίζει… Γιατί άραγε;


Διαβάστε το κείμενο 

Για άλλη μια φορά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές! 
Παρακολουθούμε  την αποτυχημένη διοίκηση της ΠΟΑΣΥνα πανηγυρίζει για την δημιουργία ενός ΠΔ για  το  οποίο  δεν έχει καμία ουσιαστική αναμείξη και συμμετοχή.

Πρόταση της ΠΟΑΞΙΑ η αύξηση των ορίων ηλικίας των ανώτατων αξιωματικών. Συγκεκριμένου συνδικαλιστή που δεν έχει καμία σχέση με αυτούς η πρόταση για την προαγωγή των Αστυνόμων Α’  των προερχόμενων από ΤΕΜΑ (που έβγαλαν άρον άρον μάλιστα από  την  ομάδα των ΤΕΜΑ   όταν την δημοσιοποιούσε και έσπευσαν κατόπιν να καπηλευτούν οι αποτυχημένοι, για να έχουν το άλλοθι ότι την είχαν και αυτοί προτείνει και ενώ είχε πια προαποφασιστεί από την φυσική ηγεσία να γίνει πράξη!) και αλλαγές στις άδειες που έπρεπε να γίνουν  υποχρεωτικά για να συμβαδίζουν με τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα.

Ζητωκραυγάζουν λοιπόν οι “άμοιροι ευθυνών”  και προσπαθούν να κερδίσουν και αυτοί λίγη από την αίγλη  της ΠΟΑΞΙΑ, γιατί δεν βλέπουν πλέον καμία δική τους πρόταση να γίνεται πράξη!
Προσπαθούν απεγνωσμένα είτε να καπηλευτούν αγώνες και προτάσεις άλλων, είτε όταν κάτι η  ηγεσία αλλάζει να το κάνουν δικό τους με την γραφική πλέον φράση “μετά από ενέργειες μας”.

Η αλήθεια φυσικά είναι :

-Μετά από ανενεργές ενέργειες τους είχαμε ένα μισθολόγιο κατεχόμενων βαθμών! 

-Μετά από άστοχες ενέργειες τους είχαμε αστοχία στο να επιστρέψουν οι μισθοί μας στα επίπεδα του 12, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣΤΕ που άρχισαν και κερδήθηκαν με δικαστικό αγώνα της προηγούμενης διοίκησης της Ομοσπονδίας!


-Μετά από ανύπαρκτες ενέργειες τους για ένα δίκαιο βαθμολόγιο φτάσανε στο σημείο να μιλάμε για αύξηση βασικά των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης ,προκειμένου να κερδίσουμε ψίχουλα!

-Μετά από υπονομεύσεις της φιλοσοφίας ότι δεν είμαστε επαίτες, δεν είναι ώρα για επίδομα και διαχωρισμούς του στυλ μάχιμοι και μη, δεν πήραμε ακόμη επίδομα επιβράβευσης για την εμπλοκή μας στην αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού που έλαβαν όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι(μερικοί πιθανόν και για 2η φορά φέτος!).

-Μετά από τις ενέργειες της ανικανότητας τους να προτείνουν επικίνδυνο και ανθυγιεινό εν έτη 2020 συζητάμε ακόμη γι αυτό χωρίς να έχει γίνει πράξη! 

-Μετά  τις ενέργειες της  απραξίας τους η αστυνομία γύρισε 30 και πλέον χρόνια πίσω. Παραβιάζονται καθημερινά τα βασικά δικαιώματα του Έλληνα αστυνομικού για την χορήγηση των ημερήσιων αναπαύσεων και όχι μόνο!

-Μετά από τις άστοχες ενέργειες τους και κατά την διάρκεια της θητείας τους θεσμοθετήθηκε η  άμισθη εργασία για τον Έλληνα Αστυνομικό, όταν άνετα πέρασε το πλαφόν στα νυχτερινά και τώρα τους βλέπουμε να πανηγυρίζουν για την υπόσχεση του υπουργού για αύξηση των ωρών, αντί να απαιτούν όπως όφειλαν την κατάργηση του πλαφόν και την αύξηση του ποσού αποζημίωσης.

Δυστυχώς αυτά είναι τα έργα των ημερών τους...








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριοι συνάδελφοι, αυτό το πδ που βγήκε ήταν αυτό που περιμέναμε? Δηλαδή για την αύξηση των βραδινων και την αλλαγή στο βαθμολόγιο κτλ, η θα βγει κι άλλο?? Ασ απαντήσει κάποιος να ξέρουμε, γιατί αλλιώς μας τα είπαν μερικοί μερικοί .