Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ομοσπονδία Πολιτικού Προσωπικού: Εσφαλμένα και ανυπόστατα όσα καταγγέλλει για το ΤΕΑΠΑΣΑ


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Πολιτικού Προσωπικού του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης: Σχετικά με την από 15-11-2020 δημοσίευση σε ιστοσελίδα σας, με τίτλο «Αυθαιρεσίας το Ανάγνωσμα στο ΤΠΥΑΠ - καταγγελία αναγνώστη», καθίσταται σαφές ότι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικού Προσωπικού του Υπουργείου μας, δεν έχει περιέλθει καταγγελία καθ’ οιονδήποτε τρόπο, πολλώ δε μάλλον επώνυμη, αναφορικά με επιλεκτικές αποδόσεις εφάπαξ οικονομικών βοηθημάτων, από τις οποίες μάλιστα εξαιρούνται πολιτικοί υπάλληλοι.

 

Είναι αυτονόητο ότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, η Π.Ο.Π.Π.-Υ.Δ.Τ θα είχε εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο, προκειμένου να διερευνήσει τα καταγγελλόμενα και να εντοπίσει τυχόν πράξεις ή παραλείψεις, στρεφόμενες σε βάρος των μετόχων πολιτικών υπαλλήλων. Επιπροσθέτως, σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 06-11-2020, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Π.Π.-Υ.Δ.Τ. κ. ΚΟΛΟΒΟΣ Γεώργιος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα κ. ΜΑΥΡΙΔΗ Παύλο, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. Ταξίαρχο κ. ΒΡΑΝΤΖΑ Βασίλειο, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων του Ταμείου, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με το χρονοδιαγράμματα καταβολής των εφάπαξ οικονομικών βοηθημάτων σε πολιτικούς υπαλλήλους που έχουν αιτηθεί σχετικά και έχουν εύλογο ενδιαφέρον.

 

Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε ότι τα αναφερόμενα στην ανωτέρω καταγγελία από αναγνώστη σας, άγνωστων στοιχείων σε εμάς, είναι εσφαλμένα και ανυπόστατα, τουλάχιστον κατά το σκέλος που μας αφορούν.

 

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

Γεώργιος Κολοβός                                          Παύλος Μαυρίδης









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια