Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αναγνώστης συγχαίρει την Ομάδα ΔΙΑΣ της Δράμας


Δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστη, την οποία λάβαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr: Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να συγχαρώ τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, καθώς διερχόμενος από την πόλη της Δράμας με το αυτοκίνητο μου Την Παρασκευή 13/11/2020 στις 20:10 περίπου το βράδυ για επαγγελματικούς λόγους, και καθώς δεν κατάγομαι από τον ανωτέρω νομό, διαπίστωσα την έντονη κινητικότητα των τεσσάρων αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και τους συνεχείς ελέγχους που πραγματοποιούσαν στην πόλη της Δράμας. Στην κυριολεξία δεν περνούσε (κουνούπι),

Κατευθυνόμενος λοιπόν στον προορισμό μου ξεπροβάλλουν από πίσω μου δύο μηχανές με τέσσερις αστυνομικούς και με συνοπτικές διαδικασίες με σταθμεύουν στην άκρη του δρόμου. Για να μην μακρυγορώ θέλω να καταλήξω πώς αιφνιδιάστηκα από την ευγένεια των ανωτέρω αστυνομικών καθώς και την αυστηρότητα και το κύρος που τους διακατέχει, η ομοιομορφία στις στολές τους η εμφάνιση και η παράσταση θεωρώ πως θα αιφνιδίαζαν ακόμα και τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς, διαπίστωσα πως ο έλεγχος ο οποίος μου έγινε αφορούσε την μετακίνησή μου και συνάμα την αποφυγή της εξάπλωσης covid 19. Καθόλα νόμιμος λοιπόν ως προς τη μετακίνηση μου αποχωρώντας από το σημείο του ελέγχου για τον προορισμό μου ήθελα να καλέσω τηλεφωνικώς στο γνωστό σε όλους μας (100) και να τους συγχαρώ για  το πολυσήμαντο έργο τους. Σκεπτόμενος όμως ότι μπορεί να μη φτάσει ποτέ στα αυτιά τους αποφάσισα να γράψω στο αξιόλογο BLOKO το οποίο να επισημάνω ότι είμαι και αναγνώστης.

Συγχαρητήρια Λοιπόν στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του ακριτικού Νομού Δράμας. Είμαι βέβαιος πως η διοίκηση μόνο υπερηφάνεια μπορεί να νιώθει όταν έχει στο αξιόμαχο προσωπικό της τόσο αξιόλογους αστυνομικούς.

Με εκτίμηση.....

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μεγάλο το έργο που παράγει η Δίας και στην επαρχία,άσχετα που και σε αυτούς και άλλες μάχιμες υπηρεσίες που είναι καθημερινά εκτεθιμενοι σε κίνδυνο,και λόγω πανδημίας πλεον,πρέπον είναι κάποιες φορές να αναγνωρίζεται και από τους ανωτερους αυτό...γιατί από τους απλούς πολίτες πράγματι υπάρχει εκτιμηση και σεβασμός.