Μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου: «Είναι ό,τι πιο τραγικό να βλέπεις το θάνατο του παιδιού σου στην τηλεόραση»


Ήταν μεσημέρι 21ης Σεπτεμβρίου 2018 όταν ένας άνδρας βρέθηκε εντός ενός κοσμηματοπωλείου επί της οδού Γλάδστωνος, κοντά στην πλατεία της Ομόνοιας. Δεν είναι γνωστό γιατί βρέθηκε εκεί αλλά εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό του. Γίνεται αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού και προσπαθεί να διαφύγει, αλλά ο ιδιοκτήτης πλησιάζει την τζαμαρία του καταστήματος μαζί με έναν άλλον άνδρα και αποφασίζουν να δράσουν! Τα υπόλοιπα είναι ιστορία: η αιματοβαμμένη ιστορία του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου σε δημόσια θέα.

Ο Ζακ Κωστόπουλος υπήρξε ακτιβιστής και ενεργό μέλος για τα δικαιώματα της LGTBQ κοινότητας. Δύο χρόνια αργότερα η Δώρα Αναγνωστοπούλου με την κάμερα της εκπομπής MEGA STORIES ταξίδεψε στην Ιτέα για να γνωρίσει καλύτερα τον «Ζαχαρία», όπως τον αποκαλούν οι δικοί του άνθρωποι, αλλά και να φωτίσει τις πτυχές που κρύβονται πίσω από τον τραγικό του θάνατο.

Οι γονείς του και οι αγαπημένες παιδικές του φίλες σκιαγραφούν μια κατά τα άλλα άγνωστη στο ευρύ κοινό εικόνα του Ζακ, εκείνης του γιου και του φίλου με τη μητέρα του να λέει στην κάμερα της εκπομπής του MEGA πως «Είναι ό,τι πιο τραγικό να βλέπεις το θάνατο του παιδιού σου στην τηλεόραση» και τον πατέρα του να λέει πως μετά το τραγικό συμβάν έβλεπε συνεχώς εφιάλτες στον ύπνο του.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου συναντά και την Έλενα Ακρίτα, η οποία περιγράφει με τη γνωστή της μαχητικότητα ποιος ήταν ο δικός της Ζακ.

Στη συνέχεια, συναντά μία εκ των δικηγόρων της οικογένειας αλλά και τον συνήγορο του κατηγορουμένου οι οποίοι εκθέτουν τις θέσεις τους για την υπόθεση εν όψει της δίκης που αναμένεται.

Στην εκπομπή του MEGA φιλοξενείται και η άποψη του Στέφανου Λεβίδη από την Forensic Architecture, της διεπιστημονικής ερευνητικής ομάδας που συνέβαλε στη μελέτη και τη διερεύνηση στοιχείων που ίσως βοηθήσουν να φωτιστεί πληρέστερα η υπόθεση.


https://www.newsit.gr 
2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αν εβλεπεη μάνα του Ζακ ε αντετοιομεσα στο σπίτι της ξαφνικά με ένα κομμάτι σπασμένο τζάμι στα χέρια του. Να δω πως θα αντιδρούσε.... Θα τον κερναγε καφέ....;;

Ανώνυμος είπε...

Αν εβλεπεη μάνα του Ζακ έναν τέτοιο
μεσα στο σπίτι της ξαφνικά με ένα κομμάτι σπασμένο τζάμι στα χέρια του. Να δω πως θα αντιδρούσε.... Θα τον κερναγε καφέ....;;