Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παναγιώτης Ψεβεδούρος: Ο ιός δεν καταπολεμείται με μπλόκα και κλήσεις


Ανάρτηση τού Παναγιώτη Ψεβεδούρου: Για μια ακόμη φορά σηκώνουμε το βάρος της διασφάλισης της υγείας των συμπολιτών μας στις πλάτες μας σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης, της γραμματείας πολιτικής προστασίας και των επιστημόνων λοιμοξιολόγων. 
Τα θετικά κρούσματα COVID 19 όμως αυξάνονται επικίνδυνα στους συναδέλφους των υπηρεσιών της Δ.Α. Φωκίδας όπως και στους πολίτες του νόμου μας . Ας καταλάβει επιτέλους η πολιτική και φυσική ηγεσία ότι τα στοιχεία λένε αλλά , ότι ο ιός δεν καταπολεμείται με μπλόκα και κλήσεις . Ας καταλάβει επιτέλους η πολιτική ηγεσία ότι όπως πολύ σωστά έδωσε επίδομα σε άλλους δημόσιους υπαλλήλους οφείλει να δώσει και στους αστυνομικούς γιατί το αξίζουν έχοντας αναλάβει τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών της χώρας μας. 
Αν πάλι δε μπορούν να το καταλάβουν τους καλούμε αυτή τη φορά να βγουν έξω από τα ασφαλή γραφεία τους προκειμένου να πουν ευχαριστώ σε όσους νοσούν και όχι με sms για να δούμε ποσό εύκολο είναι να είσαι δίπλα στον ιό όπως εμείς . 
Για τη δε διοίκηση της ομοσπονδίας έπρεπε χτες να είχε παραιτηθεί και να είναι σπίτι της σε καραντίνα γιατί υπονόμευσαν την κάθε μορφή διεκδίκησης από της υγιείς δυνάμεις λέγοντας πως δεν είναι ώρα για διεκδικήσεις, μιλώντας για διχασμό των εργαζόμενων στο δημόσιο τομέα και για κατευθυνόμενο συνδικαλισμό.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια