Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυθαιρεσίας το Ανάγνωσμα στο ΤΠΥΑΠ - καταγγελία αναγνώστη


Δημοσιεύουμε καταγγελία αναγνώστη του bloko.gr: Έκθετο το ΤΕΑΠΑΣΑ εξαιτίας του προϊστάμενου υπαστυνόμου του ΤΠΥΑΠ . Ο συγκεκριμένος αξιωματικός επιλέγει τα  άτομα  στα οποία θα αποδώσει το  αναλογούν εφάπαξ αφήνοντας μάλιστα εκτός , πολιτικούς υπαλλήλους. Ύστερα από επώνυμη καταγγελία στην συνδικαλιστική ένωση πολιτικών υπαλλήλων του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. ,  ο Πρόεδρος αυτής αντέδρασε (προς τιμήν του) άμεσα και με τη συνοδεία του γραμματέως , συζήτησε εκ του σύνεγγυς τις καταγγελίες με τον αξιότιμο Ταξίαρχο του ΤΕΑΠΑΣΑ κύριο Βράντζα  ο οποίος έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον για το θέμα και υποσχέθηκε να το διευθετήσει άμεσα. 
Θα πρέπει να δώσει έγγραφες εξηγήσεις ο καταγγελόμενος υπαστυνόμος και να απομακρυνθεί από τη θέση του.  Εν μέσω οικονομικών δυσχερειών όλων μας , δεν νοείται αυτός να αυθαιρετεί και να επιλέγει ποιούς θα εξυπηρετήσει και ποιούς όχι. Και φθηνές δικαιολογίες (εκ των υστέρων) του τύπου:  " δεν προλαβαίνω , έχω πολύ δουλειά" , είναι ανυπόστατες δεδομένου ότι στο ΤΠΥΑΠ εργάζονται με ζήλο δύο κοπέλες που γνωρίζουν τέλεια τη δουλειά τους και με την εργασία τους και την ευγένειά τους έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο εν γένει το ΤΕΑΠΑΣΑ. Πέραν αυτού δεν μπορεί να εκθέτει τον κύριο Ταξίαρχο , ο οποίος με σθένος κάνει το καλύτερο δυνατό για τους ασφαλισμένους του Ταμείου και το αποδεικνύει καθημερινά. 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε δεν ντρέπεστε; Τί είναι αυτά που γράφετε; Έχει κανένα συμφέρον να πληρώσει κάποιους συγκεκριμένους ο Υπαστυνόμος και κάποιους όχι; Τους ήξερε και από πριν; Στο κάτω κάτω ένα τσουβάλι ανώτεροι αξιωματικοί είναι εκεί μέσα και σας φταίει ο Υπαστυνόμος; Έλεος! Το παραμύθι έχει πολλούς δράκους... ο καλός πρόεδρος και ο κακός υπαστυνόμος που μισεί κάποιους πολιτικούς υπαλλήλους και δεν θέλει να τους πληρώσει. Δεν πάτε καλά... Ο ντενεκές λάδι και τα κομματικά γραφεία που σας διόρισαν, σας έκαψαν τον εγκέφαλο.