Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Εμπρηστική επίθεση στο ΙΧ του βουλευτή Φωτήλα


Στόχος έγινε το αυτοκίνητο του αχαιού βουλευτή της ΝΔ Ιάσονα Φωτήλα. 
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν ξεκινήσουν δύο πορείες στο κέντρο της Πάτρας, η μία από φοιτητές και η άλλη από κουκουλοφόρους.

Δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν συγκεντρωθεί στην Ερμού.

"Τέτοιες πράξεις φασισμού μας δυναμώνουν. Η δημοκρατία δεν πτοείται", δήλωσε ο Ιάσονας Φωτήλας.

Οι δράστες έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου, το "έλουσαν" με εύφλεκτο υγρό και μέσα έριξαν μολότοφ.

2_7.jpg

4_7.jpg

Ο αχαιός πολιτκός βρισκόταν στο σπίτι του στο κέντρο της Πάτρας, όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο αυτοκίνητό του πετώντας βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά.

Όπως περιγράφει ο κ. Φωτήλας:

"Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο κάτω από το σπίτι μου, στην οδό Αράτου, όταν κάποια στιγμή άκουσα έκρηξη και βγήκα έξω να δω τι συμβαίνει». «Τότε», συνέχισε, «είδα το αυτοκίνητό μου να έχει πάρει φωτιά και κάποιοι γείτονες να προσπαθούν να την σβήσουν με πυροσβεστήρες».

Ο Ιάσονας Φωτήλας με ψυχραιμία αντιμετώπισε το περιστατικό, περιμένοντας υπομονετικά την αυτοψία των Πυροσβεστών που έφτασαν στο σημείο.

«Αυτές οι πράξεις φασισμού μάς δυναμώνουν και στο τέλος της ημέρας η δημοκρατία θα βγαίνει πάντα κερδισμένη» τόνισε ο κ. Φωτήλας. Παράλληλα, επεσήμανε ότι «πρέπει να δώσουμε να καταλάβουν σε όλους αυτούς, που επιτέθηκαν προ ημερών στον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου και σήμερα στο αυτοκίνητό μου, ότι δεν μπορούν πλέον να προβαίνουν ατιμώρητοι σε τέτοιες ενέργειες» προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση ήδη το κάνει αυτό».

 

https://tempo24.news/eidisi/318549/iason-fotilas-etsi-egine-i-epithesi-sto-aytokinito-moy-i-triti-epithesi-se-voyleyti








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχει ξεφύγει η Πάτρα εδώ και χρόνια, αλλά δεν το βλέπει κανείς.