Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αξιωματικών Αττικής: Με "ασκήσεις ετοιμότητας" δείχνεις ότι αδιαφορείς για το προσωπικό


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Αξιωματικών Αττικής: Με ένα  ιδιαίτερο  τρόπο εορτάστηκε  από τους υπηρετούντες αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου .

           Αιφνιδιαστικά αργά το βράδυ,  κατόπιν  εντολών του Υπουργείου μας, ακυρώθηκαν τα ήδη διαταχθέντα μέτρα τάξης και ασφαλείας για τον εορτασμό της 47ης επετείου του Πολυτεχνείου.

           Όλοι πλέον οι αστυνομικοί,  συνωμοτικά και με το κινητό τους τηλέφωνο σε αθόρυβη λειτουργία για να μη γίνει αντιληπτό από τα μέλη των οικογενειών τους,       ανέμεναν να λάβουν μήνυμα ή κλήση  για τη νέα υπηρεσία που θα εκτελέσουν μέσα σε λίγες ώρες.

          Με πολλή επιτυχία την 01:45 ώρα άπαντες οι αστυνομικοί  έλαβαν το μήνυμα ή την κλήση με τις κατάλληλες οδηγίες για την εκτέλεση της  υπηρεσίας τους  σε ελάχιστες ώρες και συγκεκριμένα  την 07:00 ώρα.

          Με τον τρόπο αυτό βίωσαν, έστω και στο ελάχιστο και με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας (κινητό τηλέφωνο -  viber) , τον τρόπο που δρούσαν οι πολίτες που αντιστάθηκαν και αγωνίστηκαν  στην  επτάχρονη δικτατορία για ελευθερία και δημοκρατία.

        Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής ευχαριστούμε για την βιωματική πρωτόγνωρη πραγματική άσκηση.

Ελπίζουμε μετά από  τη σωστή αποτίμηση να αποφασιστούν ανάλογες ασκήσεις και σε επόμενες επετείους.

                          Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Ο Γ.Γραμματέας

Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ  








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια