Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΟΔΟΣ: Η νέα Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων


Μια νέα Ομάδα αστυνομικών ενεργοποιήθηκε σήμερα, παρέχοντας τις υπηρεσίες της στον τομέα της διαχείρισης και οριοθέτησης δημόσιων συναθροίσεων.

Η «Ο.Δ.Ο.Σ.» σήμερα αποτελείται από (46) αστυνομικούς, (28) γυναίκες και (18) άνδρες, οι οποίοι έχουν λάβει ειδικευμένη εκπαίδευση για να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στα νέα τους καθήκοντα.

Φέρουν διακριτή στολή με λογότυπο – θυρεό της ομάδας, χωρίς οπλισμό και είναι εξοπλισμένοι με φορητούς ασυρμάτους, φακό, σφυρίχτρα και kit πρώτων βοηθειών.

Αναλαμβάνουν τη διαχείριση και οριοθέτηση συναθροίσεων χαμηλής και μεσαίας επικινδυνότητας, και αξιοποιούν τεχνικές επικοινωνίας και διαμεσολάβησης με τους υπευθύνους της συνάθροισης, ώστε να αποφεύγονται πιθανές κλιμακώσεις και εντάσεις.




 









Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πως ένα παιδί 20 χρονών θα σταθεί απέναντι σε προέδρους σωματείων και επαγγελματίες συνδικαλιστές. Τόσους διευθυντάδες και ταξίαρχους έχουμε. Βλέπω τους νέους συναδέλφους, κάποιοι να τους χρησιμοποιούν για ανθρώπινες ασπίδες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για γέλια είμαστε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ... ΛΥΠΜΑΜΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΟΝΟΜΑ "ΟΜΑΔΑ" (ΚΑΛΟ ΘΑ ΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΜΕΤ Η ΚΑΙ ΥΑΤ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ)... ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ , ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞ/ΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΟΙΧΩΝ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΠ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΞΥΠ Η ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ Α.Τ. , Τ.Α. , Τ.Τ. . . . ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η ΟΜΑΔΑ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ)... ΟΤΙ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΩΛΟΣΤΕΦΑΝΗ.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΘΗΡΙΑΣ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
συνεχιστε να φτιαχνεται καινουριες υπηρεσιες...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ όμορφο το μπλε χρώματακι της μπλουζας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τελικα δεν καταλαβα τι θα κανουν παραπανω απο οτι γινοταν μεχρι σημερα, δηλαδη θα λενε στους διαδηλωτες απτο πεζοδρομιο και θα τους ακουν..... Απορω τελικα ποιοι τα σκεφτονται, οπως τις υπηρεσιες σε καθε διευθυνση ενδοοικογενειακης βιας, δεν εχω καταλαβει τι κανουν, ας ερχοταν στα τμηματα στη θεση του αξυπ να εχει μπροστα του αυτους που ειναι εμπελκομενοι θυμα και θυτης και να πρεπει να παρει αποφασεις, μεχρι σημερα δεν εχω καταλαβει τι εχουν λυσει, μπορει εγω να μην καταλαβαινω καλα.... Ισως να μην μπορω να αντιληφθω την αναγκαιοτητα του τιποτα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι περισσότεροι αξιωματικοί που παίρνουν τις αποφάσεις, αν τους ακούσεις να μιλούν είναι σαν να ήρθαν από μετάταξη άλλης υπηρεσίας του δημοσίου. άσχετοι αδαείς...