Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στραγγάλισε τη γυναίκα του αλλά μιλούσε για... ληστεία - Πώς έφθασε στην εξιχνίαση το Ανθρωποκτονιών


Νωρίς το βράδυ τής 26ης Οκτωβρίου εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της η 37χρονη από την Αίγυπτο. Τη βρήκαν ο 53χρονος σύζυγός της με τις δύο κόρες τους, 19 και 13 ετών. Εκείνος κάλεσε την αστυνομία, αλλά δεν έλεγε όλη την αλήθεια.
Αρχικά δεν εντοπίστηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, αλλά κατά τη νεκροψία - νεκροτομή ο ιατροδικαστής παρατήρησε ίχνη συμπίεσης του τραχήλου και άμεσα ενημέρωσε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.
Κατά την έρευνά τους οι αστυνομικοί θεώρησαν δεδομένο ότι έχουν να κάνουν με μία "οικογενειακή ανθρωποκτονία" με Νο1 ύποπτο τον σύζυγο τού θύματος.
Αρχικά ο 53χρονος υποστήριξε ότι έφυγε με τις δύο κόρες, για να τις συνοδεύσει στο φροντιστήριο, στη συνέχεια πήγε σε μία αποθήκη να κάνει κάποιες δουλειές και ύστερα πήρε τα παιδιά του για να πάνε για φαγητό.
Κατά την επιστροφή τους -όπως δήλωσε- τη βρήκαν νεκρή, ενώ έσπευσε να πει ότι έλειπαν το διαβατήριο, το κινητό τηλέφωνό της και κάποια χρήματα, χωρίς να μιλά ξεκάθαρα για ληστεία.

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονίων διαπίστωσαν, όμως, ότι ο 53χρονος παρέλειψε να τους πει ότι επέστρεψε στο μεσοδιάστημα, τσακώθηκε με το θύμα και το στραγγάλισε.

Κατά την απολογία του, ο 53χρονος ομολόγησε ότι είχαν συχνούς καβγάδες με τη γυναίκα του, επειδή εκείνη παραμελούσε το σπίτι, τα παιδιά και τον ίδιο. Είπε ότι εκείνο το βράδυ τσακώθηκαν και πάλι, ότι την έσπρωξε, έπεσε και χτύπησε, αλλά αγνοούσε το πόρισμα τού ιατροδικαστή.
Οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών - ιστολογικών εξετάσεων για να είναι σίγουροι για την ακριβή αιτία θανάτου, αλλά θεωρούν ότι δεν μπορούν να είναι άλλα από τον στραγγαλισμό.

Ο 53χρονος ζούσε από το 1992 στη χώρα μας και εργαζόταν ως υδραυλικός, ενώ η 37χρονη ήρθε το 2000 και δούλευε ως μοδίστρα.
Από το περιβάλλον τους είπαν στους αστυνομικούς πως τις τελευταίες ημέρες ο κατηγορούμενος πίστευε ότι η γυναίκα του είχε εξωσυζυγική σχέση, αλλά εκείνος δεν ανέφερε το παραμικρό στην απολογία του.

Μανώλης Ασαριώτης








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια