Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αργολίδα: Έπαιζαν ζάρια και κατέληξαν στα κρατητήρια


Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, προχθές (1.11.2020) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, έντεκα (11) ημεδαποί, ηλικίας από 32 έως 72 ετών, αντίστοιχα καθώς και ένας (1) 60χρονος αλλοδαπός.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, προχθές (1.11.2020) το απόγευμα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ανωτέρω αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, διαπιστώθηκε η διεξαγωγή του τυχερού παιχνιδιού «ζάρια».

Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι από τους συλληφθέντες, ο 49χρονος, ως ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε επιτρέψει στα υπόλοιπα δέκα (10) άτομα, τη διεξαγωγή με χρήματα του τυχερού παιχνιδιού «ζάρια», στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος, ενώ ο 32χρονος βρισκόταν εξωτερικά του καταστήματος και συνέδραμε στη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου, ενημερώνοντας τους με ειδική ασύρματη ηλεκτρονική συσκευή σε περίπτωση ελέγχου.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, παιγνιόχαρτα (τράπουλες), -299- μάρκες, -3- ζεύγη κύβων-ζάρια, ηλεκτρονική ασύρματη συσκευή και το χρηματικό ποσό των -11.350- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών,

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια