Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ: Εκπαίδευση εν μέσω Κορονοϊού


Ανακοίνωση τής παράταξης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ της Ένωσης Ηρακλείου: Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από μέλη μας, ότι εν μέσω του δεύτερου κύματος της κορύφωσης της  πανδημίας, καλούνται σε εκπαίδευση, όλες οι Διμοιρίες Υποστήριξης των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Κρήτης τις προσεχείς ημέρες 09 και 10 Νοεμβρίου 2020 στο Ηράκλειο.

    Σίγουρα δεν αμφισβητείται, η σπουδαιότητα της εκπαίδευσης στον επαγγελματία αστυνομικό, άλλωστε αυτό αποτελεί και διαχρονικό αίτημα όλων των συνδικαλιστικών μας οργανώσεων, καθώς αντιλαμβανόμαστε όλοι πως η κατάλληλη προετοιμασία βοηθάει στο μέγιστο βαθμό τους αστυνομικούς,να ανταποκρίνονται στις απαιτητικές και επικίνδυνες συνθήκες που υπηρετούν, προκειμένου να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και την κοινωνία γενικότερα.

    Όμως επειδή ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις και προέχει η υγεία και η σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μας, των οικογενειών τους αλλά και των πολιτών, θεωρούμε ότι πρέπει να εξεταστεί η αναστολή όλων των μαζικών εκπαιδεύσεων, προς αποφυγή της εξάπλωσης του ιού, έως ότου επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

   Στο επόμενο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, θα αιτηθούμε να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα από το σωματείο προκειμένου να προστατευτεί η υγεία όλων μας.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ".

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια