Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Να τι σημαίνει πατριωτισμός


Δημοσιεύουμε ανάρτηση του Facebook, την οποία μας απέστειλε αναγνώστρια του bloko.gr: Επειδή θέλω να δώσω πρόσωπο στους γιατρούς που δίνουν την ψυχή τους στην μάχη, σας παρουσιάζω τον Γιώργο (με τη δική του διστακτική άδεια και ύστερα από επίμονο μαρκάρισμά μου).

Ο Γιώργος λοιπόν είναι παθολόγος – εντατικολόγος και εργάζεται κανονικά ως επιμελητής Β’ στα ΤΕΠ του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου στην Αθήνα.
Επειδή όμως το καθήκον του και η καλή του η καρδιά τον κάλεσαν στη Σαλονίκη, ήρθε με δική του επιθυμία να συνεισφέρει στην επέκταση της ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης από 10 σε 15 κρεβάτια (υπό τη διεύθυνση της κ. Ελένης Μουλούδη). Εφημερεύει μέρα παρά μέρα και κοιμάται ελάχιστα μέσα σε μια γεμάτη και κυριολεκτικά εμπόλεμη ΜΕΘ εκτιθέμενος καθημερινά στον κορωνοιό.
Ο Γιώργος έχει στην Αθήνα μια νεογέννητη κόρη 2 μηνών και ένα γιό 5 ετών με τη γυναίκα του σε άδεια θηλασμού να τα προσέχει μόνη της χωρίς άλλη βοήθεια.
Ο Γιώργος δεν θα λάβει κανένα επιμίσθιο γι αυτή την μετακίνηση πέρα από τον κανονικό του μισθό ως Επιμελητής Β’ του ΕΣΥ.
Οπότε ας του δώσουμε την αναγνώριση που του αξίζει και τις ευχαριστίες μας επειδή πέρα από την προσφορά του μας θυμίζει γιατί ξεκινήσαμε οι περισσότεροι να γίνουμε γιατροί.
Σε ευχαριστούμε Γιώργο. Να προσέχεις τον εαυτό σου και γρήγορα πίσω υγιής στην οικογένειά σου.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια