Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Ν/Α Αττικής: Εξουθένωση των αστυνομικών της Ν/Α χωρίς αντίκρισμα


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Η εξουθένωση των αστυνομικών της Ν/Α καλά κρατεί. Παρά το γεγονός ότι ήδη έχει διαταχθεί και ισχύει τετραήμερη πανελλαδική απαγόρευση συναθροίσεων από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, εντούτοις, στα αυριανά μέτρα για την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου, πληθώρα αστυνομικών από τις Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής θα διατεθούν στο κέντρο των Αθηνών (με την ώρα έναρξης των Μέτρων να μην έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής).

Όπως έχουμε στηλιτεύσει πολλές φορές στο παρελθόν, οι αστυνομικοί της Ν/Α έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν αυτοδίκαια χρήση προκειμένου να λάβουν τις προβλεπόμενες Ημερήσιες Αναπαύσεις.

Όλα αυτά τη στιγμή που η Δ.Α.Ν/Α.Α. ενισχύθηκε στις τελευταίες τοποθετήσεις των νεοεξερχόμενων Αστυφυλάκων με μόλις έξι (6) άτομα, ενώ το εναπομείναν προσωπικό διατίθεται συνεχώς σε αλλότρια καθήκοντα και σε διάφορα Μέτρα προς ενίσχυση άλλων Διευθύνσεων, αντί να προστατεύει τον πολίτη των περιοχών στις οποίες υπηρετεί.

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι ο Έλληνας αστυνομικός δεν έλαβε επίδομα επιβράβευσης για τη σημαντική προσφορά του, ούτε κατά το πρώτο κύμα επέλασης της πανδημίας αλλά ούτε και στο σημείο που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, πάρα το γεγονός ότι αναστάλθηκε μέχρι σήμερα δύο φορές η χορήγηση των αδειών μέσα στο τρέχον έτος.

Η επιβράβευση με συγχαρητήριο «SMS» και συμπαθητικά χτυπήματα στην πλάτη δεν μεταφράστηκαν ποτέ εμπράκτως με οικονομική ανταπόδοση από την Πολιτεία, όπως έγινε με άλλες κατηγορίες εργαζομένων που συνέβαλαν και αυτές στην αποτροπή της διάδοσης του Covid-19.

Δεν μπορεί να λες ότι βασίζεσαι στην Αστυνομία και αντιλαμβάνεσαι τον αγώνα που δίνουν οι αστυνομικοί και αυτό να μην το εκφράζεις με επιβράβευση τουλάχιστον ίδιου βαθμού όπως σε άλλες ομάδες εργαζομένων. Οι Έλληνες αστυνομικοί έχουν πλέον καταλάβει.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ                   ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια