Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μάσκες στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών δώρισε το Χίλτον


Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το Ξενοδοχείο Hilton από την αρχή της πανδημίας, επιδεικνύοντας εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα, έχει διανείμει για το Αστυνομικό προσωπικό περί τις Τριάντα Χιλιάδες (30.000) μάσκες χειρουργικού τύπου.

Αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο το οποίο επιτελεί το αστυνομικό προσωπικό το Ξενοδοχείο Hilton, μέσω του Διευθυντή Ασφαλείας Ανδρέα ΤΖΟΥΡΟΥ, συνεχίζει τις δωρεές υγειονομικού υλικού.

Την Τρίτη 03/11/2020 ο Διευθυντής Ασφαλείας Ανδρέας ΤΖΟΥΡΟΣ, παρέδωσε στον Ταξίαρχο της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ κον Ιωάννη ΣΚΟΥΡΑ Δύο Χιλιάδες Πεντακόσιες (2.500) μάσκες χειρουργικού τύπου μιας χρήσεως, προκειμένου να διανεμηθούν στο προσωπικό της εν λόγω Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Ο Ταξίαρχος Ιωάννης ΣΚΟΥΡΑΣ, ευχαρίστησε θερμά το Ξενοδοχείο Hilton και προσωπικά τον κον Ανδρέα ΤΖΟΥΡΟ για αυτή την χειρονομία, τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Τόνισε ότι με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζεται η προσπάθεια που καταβάλλει ο Έλληνας Αστυνομικός από έναν επιχειρηματικό φορέα, όπως είναι το ξενοδοχείο Hilton.

Ο κ. ΤΖΟΥΡΟΣ δήλωσε ότι έχει άψογη συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες και ότι  κίνητρό του για τέτοιου είδους ενέργειες, αποτελεί ο σεβασμός στο έργο που επιτελεί το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, παρόλες τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Αναφέρθηκε στις  θετικές γνώμες του χαμηλόβαθμου αστυνομικού  προσωπικού  για την ανθρώπινη συμπεριφορά, την μέριμνα και τα ευήκοα ώτα του Ταξιάρχου Ιωάννη ΣΚΟΥΡΑ, που αμβλύνουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το αστυνομικό προσωπικό στο έργο του, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι  η Διοίκηση είναι κοντά στο προσωπικό, με αυτό το γεγονός να  αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για αυτή την Δωρεά.

Τόνισε δε ότι ξενοδοχείο Hilton, θα συνεχίσει τέτοιου είδους δράσεις, όπου κρίνεται ότι απαιτείται μέριμνα, πέραν της υποχρέωσης της πολιτείας.









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όντως, είναι από τους καλύτερους Ταξίαρχους που έχουν περάσει.