Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ: Κυριε Πρωθυπουργέ, πράξτε το αυτονόητο!


Ανακοίνωση του συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ: Κύριε Πρωθυπουργέ, οι Έλληνες Αστυνομικοί αναμένοντας σήμερα το διάγγελμα σας για τα καινούργια μέτρα για την αντιμετώπισης της πανδημίας, αλλά και τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών για τα μέτρα στήριξης, προσδοκούν και αναμένουν και αυτοί με τη σειρά τους, την έμπρακτη στήριξη και επιβράβευση για την εμπλοκή τους όλο αυτό το διάστημα στην αποτροπή και το έλεγχο της διάδοσης του ιού. 

Θεωρούμε ότι, θα πρέπει επιτέλους να συμπεριληφθεί και ο Έλληνας Αστυνομικός στις ομάδες των εργαζομένων που επιβραβεύτηκαν και ενισχύθηκαν. Οι φωνές των απανταχού Ελλήνων Αστυνομικών έρχονται σε αντίθεση με τα σαθρά επιχειρήματα κάποιων(“δεν είναι ώρα για επίδομα-δεν είμαστε επαίτες-να πάρουν μόνο οι μάχιμοι”) που προφανώς δεν μπορούν να ταυτιστούν και να αντιληφθούν τη φωνή της βάσης, όντας σε απομόνωση από αυτήν! 

Οι Συνάδελφοί μας έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της οικονομικής, της μεταναστευτικής κρίσης, αλλά και τώρα με την πανδημία τον επαγγελματισμό και το υψηλό φρόνημα τους, προστάτεψαν τους θεσμούς, τη Δημοκρατία, την Εθνική κυριαρχία, αλλά και την υγεία μας εφαρμόζοντας σε πραγματικά δύσκολες εργασιακές συνθήκες τα μέτρα για την αποτροπή της πανδημίας. Πράξτε το αυτονόητο!









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια