Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θρησκευτική υπηρεσία ΕΛΑΣ: Η Μετάληψη δεν μεταδίδει τον κορωνοϊό!


Η επικίνδυνη προτροπή προς τους αστυνομικούς να μην απέχουν από την Θεία Κοινωνία λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, διότι όχι μόνο δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης, αλλά επιπλέον πρόκειται για βλασφημία απ’ όσους το πιστεύουν, βρίσκεται σε όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες μέσω του Police On Line!

Περιλαμβάνεται σε άρθρο με τον τίτλο “Επιδήμια του Κορωνοϊού και Θ. Μετάληψη”  στο τριμηνιαίο περιοδικό της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο διακινείται ηλεκτρονικά, μέσω του δικτύου της Αστυνομίας, όπου είναι συνδεδεμένες όλες οι υπηρεσίες της χώρας.

Μάλιστα συνοδεύεται και από σχετική διαταγή, η οποία ζητά την ανάρτηση του περιοδικού στους πίνακες ανακοινώσεων των υπηρεσιών, έτσι ώστε να μπορεί να το διαβάσει όλο το προσωπικό.

Το astinomiko.gr παρουσιάζει το συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο προφανώς έχουν διαβάσει χιλιάδες πιστοί αστυνομικοί, και φυσικά πλέον θα πρέπει η ηγεσία του σώματος, αν μη τι άλλο, να αποστείλει στο προσωπικό της και ένα ανάλογο άρθρο της Υγειονομικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ!! Με την σημείωση να αναρτηθεί και στους πίνακες ανακοινώσεων…

Του Θάνου Σωτήρη










Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για τον βαπτισμένο Χριστιανό Ορθόδοξο η Θεία Κοινωνία αποτελεί, αυτονόητα, Σώμα & Αίμα Χριστού. Το παρήγορο είναι ότι, παρά το σύγχρονο, νέου τύπου "διωγμό" που στρέφεται κατά των Χριστιανών Ορθοδόξων, (διωγμός που ενισχύεται με αναρτήσεις όπως η συγκεκριμένη), και προς δυσαρέσκεια πολλών που θεωρούν τη Θεία Κοινωνία μίασμα, μόλις ανοίξουν ξανά οι Ναοί, οι πιστοί θα συρρεύσουν ξανά μαζικά για να κοινωνήσουν, όπως έκαναν και τον περασμένο Δεκαπενταύγουστο, όπως κάνουν εδώ και χιλιάδες χρόνια... Μακάρι ο Θεός να μας φωτίζει όλους.