Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πόσα είναι τελικά τα κρούσματα κορονοϊού στη ΣΜΥ;


Γράφονται και ακούγονται πολλά για την κατάσταση που επικρατεί στις ΕΔ με τα κρούσματα κορονοϊού. Το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών,όπου πληροφορίες κάνουν λόγο για τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.

Η φημολογία σε συνδυασμό με την έλλειψη επίσημης πληροφόρησης προς τους γονείς προκαλεί αναστάτωση όπως προκύπτει και από ένα από τα πάρα πολλά μηνύματα που έχουν φθάσει στο Militaire.gr :

“Aφορμή για την αποστολή της παρούσας επιστολής αποτελεί το γεγονός ότι το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί σχετικά με πληροφορίες ύπαρξης μεγάλου αριθμού κρουσμάτων μεταξύ των σπουδαστών – τριών των Στρατιωτικών Σχολών, με την πλειοψηφία των αναρτήσεων να αφορούν την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών του Στρατού Ξηράς (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα, όπου φοιτεί το παιδί μου, σε αντίθεση με την επίσημη ενημέρωση της Σχολής η οποία είναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ.

Η απουσία ενημέρωσης από την Σχολή προς τις οικογένειες των παιδιών μας είναι ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ.

Η μοναδική πηγή πληροφόρησης είναι η τηλεφωνική επικοινωνία μου με το παιδί μου, το οποίο όμως δεν είναι σε θέση να μου δώσει ακριβή ενημέρωση για την έκταση του προβλήματος, ούτε για τον τρόπο αντιμετώπισής του.

Μήπως θεωρούν ότι το πρόβλημα θα ξεπεραστεί επειδή όσοι προσβληθούν από COVID θα το περάσουν ελαφρά λόγω του νεαρού της ηλικίας;

Mήπως θεωρούν ότι τα παιδιά αυτά φύτρωσαν ξαφνικά και δεν προέρχονται από οικογένειες;
Έχουν καταλάβει ότι τους έχουμε εμπιστευθεί ότι πολυτιμότερο έχουμε;
Η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σκοπεύουν να κάνουν κάτι για να αλλάξει άμεσα αυτή η απαράδεκτη κατάσταση;

 

https://www.militaire.gr










Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή ποιο είναι το πρόβλημα της κυρίας, αν το παιδί της προσβληθεί και το περάσει ελαφρά, λόγω νεαρής ηλικίας; Δεν έχει ξαναπεράσει ίωση το παιδί της; Στο κατω- κάτω εσώκλειστος είναι, δεν υπάρχει κίνδυνος να το μεταδώσει σε γονείς, παππούδες, αδέρφια κλπ.