Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΣΟΚ: Δύο ψυχίατροι είχαν κρίνει ικανό τον συζυγοκτόνο τής Μάνης να έχει όπλο


Ερωτήματα προκαλούν τα νέα στοιχεία, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 44χρονης στον Πύργο Διρού, στη Μάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, οι αστυνομικοί, όταν εντόπισαν τρία κυνηγετικά όπλα στο σπίτι της οικογένειας, θέλησαν να δουν εάν ήταν νόμιμη η κατοχή τους ή όχι.
Τα δύο τα κατείχε νόμιμα ο 44χρονος, ενώ και για το τρίτο υπήρχε άδεια κατοχής, αλλά στο όνομα κάποιου συγγενικού προσώπου. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εντυπωσιάστηκαν όταν είδαν ότι δύο ψυχίατροι, οι οποίοι είχαν εξετάσει τον 44χρονο, ένας στη Σπάρτη και ένας στην Αθήνα, είχαν γνωματεύσει ότι είναι ψυχικά σταθερός και συνεπώς ικανός για να έχει άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου.
Οι γνωματεύσεις αυτές, όπως αναφέρουν πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, έχουν συμπεριληφθεί στη δικογραφία, προκειμένου ο εισαγγελέας να αποφασίσει εάν πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.

Ο 44χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή, για να απολογηθεί, αλλά πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι προανακριτικά άλλαξε τρεις φορές τους ισχυρισμούς του.
Την πρώτη είπε "δεν πήγαινε άλλο", τη δεύτερη προσπάθησε να στήσει ένα σκηνικό αυτοάμυνας, αλλά διαψεύδεται από τα ευρήματα και την κατάθεση τής κόρης του, ενώ την τρίτη ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται.

του Γιώργου Καραϊβάζ




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λες και δεν ξέρουν όλοι πως τις βεβαιώσεις ψυχιάτρου τις αγοράζουν, ειδάλλως ούτε οι μισοί από αυτούς που έχουν όπλα δεν θα τα είχαν. Έλεος με την υποκρισία πια...