Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νίκος Καραδήμας: Κλάδος υγείας ΚΥΥΑΠ στο ΤΕΑΠΑΣΑ


Ανάρτηση τού Νίκου Καραδήμα: Απ τη σελίδα του ταμείου μας διαβάζοντας κανείς τις παροχές απλά μειδιά.

Ένα ταμείο εύρωστο που τα αποθεματικά του σήμερα αγγίζουν περίπου τα εκατό εκατομμύρια ευρώ χάσκουν εκτεθειμένα στο κεντρικό θησαυροφυλάκιο.

Η νέα αναλογίστρια (που προέρχεται απ τα παλιά...) και πιθανόν θα αναλάβει μετα την επικύρωση του διαγωνισμού θα έχει ευθύνη αν τα συμπεράσματά της δεν οδηγούν και πάλι στο πουθενά!

Προσωπικά ως μέλος αυτού του ταμείου εχω εισφέρει στα 37 χρόνια υπηρεσίας περι τις 17000 ευρώ καί έτυχα μηδενικής σχεδόν απολαβής. Διοικήσεις συνδικαλιστές και υπεύθυνοι ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Το Ν.Δ 4019/59 πρίν καν γεννηθώ είναι παλιό και θέλει τροποποίηση.

Ο Ν 3655/08 χαρακτήρισε τον ΚΥΥΑΠ ως έναν τομέα του ΤΕΑΠΑΣΑ με πλήρη λογιστική και οικονομική αυτοτέλεια και λειτουργεί ως συμπληρωματικός φορέας του ΕΟΠΥΥ με δυσανάλογες παροχές ψίχουλα!

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; τα αποθεματικά του είναι υπο αίρεση...Ως μέλος αυτού του ταμείου ωρίμασε η σκέψη της νομικής παρέμβασης. Ως προς τούτο αναζητώ συναδέλφους για προσφυγή περαιτέρω!!!

 









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Νικο φιλε γεια σου .το κινητο σου για επαφη;
Ο χρήστης Ντινος είπε…
Νικο γεια σου.για επαφη το κινητο σου;
Ο χρήστης Ντινος είπε…
Νικο το κινητο σοη για επαφη ευχαριστω συναδελφος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γράψτα πιο ελληνικά, χωρίς καλολογικά στοιχεία, να καταλάβουν όλοι τι ακριβώς εννοείς. Έτσι με αλληγορικές έννοιες ,όπως τα γράφεις δεν δείχνεις μορφωμένος, αλλά ακατανόητος.