Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κανονικά τα "παρών" στις Αστυνομικές Υπηρεσίες εν μέσω έξαρσης του νέου ιού


Δημοσιεύουμε κείμενο τού Βαγγέλη Αντωνίου: Κανονικά τα "παρών" στις Αστυνομικές Υπηρεσίες εν μέσω έξαρσης του νέου ιού Την ίδια ώρα που με διαταγές της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας διατάσσονται οι υπηρεσίες να λάβουν μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού στις Υπηρεσίες και ενώ όλες οι υπόλοιπες δημόσιες και δικαστικές υπηρεσίες αναστέλλουν στην ουσία τη λειτουργία τους εξυπηρετώντας αυστηρά με ραντεβού τους πολίτες και μόνο για αναγκαίες υποθέσεις, στην Αστυνομία δεν άλλαξε τίποτα εδώ και 8 μήνες..

 

Το τελευταίο πενθήμερο πραγματοποιείται και πάλι κανονικά στα Τμήματα Ασφαλείας της Πόλης και ενώ αυτή βρίσκεται στο "κόκκινο" από πλευράς έξαρσης κρουσμάτων του νέου ιού η εκτέλεση του περιοριστικού μέτρου της εμφάνισης υποδίκων, τα γνωστά παρών.. με πολλές υπηρεσίες να δέχονται από 300 έως και 700 άτομα προς εμφάνιση..

Οι συνάδελφοι προσπαθούν να προφυλαχτούν από το συνωστισμό και συγχρωτισμό, και από τους κινδύνους που αυτά εγκυμονούν για την υγεία τους, κυριολεκτικά με "πατέντες" λαμβάνοντας τα παρών έξω από τις εισόδους ακόμα και από τα μπαλκόνια των Υπηρεσιών!! Οι εικόνες δεν τιμούν κανένα και τους επόμενους μήνες μπαίνουμε στη καρδιά του χειμώνα..

 

Ανεπίτρεπτο τόσους μήνες μετά την εμφάνιση της πανδημίας να αντιμετωπιζόμαστε από πολιτική ηγεσία και δικαστικούς λειτουργούς ως πολίτες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας και να υποτιμούν με τη στάση τους την πολυεπίπεδη προσφορά μας στη κοινωνία !! Δεν χωρούν δικαιολογίες από κανέναν..

Ευχολόγια , μηνύματα και χτυπήματα στη πλάτη δεν πρέπει να γίνονται και ούτε γίνονται πλέον αποδεκτά!!

Πρέπει το συνδικάτο να απαιτήσει άμεσα και με κάθε τρόπο τον σεβασμό και την προστασία της υγείας μας και των οικογενειών μας!!

 

Αντωνίου Ευάγγελος

Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Θ. στη Π.ΟΑΣ.Υ.

Μέλος Ε.Μ.Α.Σ.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια