Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άλλο ένα θέμα της ΠΟΜΕΝΣ βρήκε λύση από τον κ. Πιερρακάκη και τον ΕΦΚΑ!


Ανακοίνωση τής ΠΟΜΕΝΣ:  Tις προηγούμενες ημέρες η Αντιπροεδρία Οικονομικών και Νομικών θεμάτων ΠΟΜΕΝΣ υπήρξε κοινωνός του εύλογου προβληματισμού συναδέλφων μας, περί της είσοδού τους σε πλατφόρμα του e-EFKA για την ηλεκτρονική υποβολή αίτησης επιστροφής ποσών μειώσεων κύριων συντάξεων σε κληρονόμους.

       Μετά από έλεγχο και σε αγαστή συνεργασία με τα Γραφεία των κ.κ. Δκτη Χρήστου Χάλαρη και Υπδκτη Επαμεινώνδα Ατσαβέ του ΕΦΚΑ καθώς και με το γραφείο του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, το πρόβλημα λύθηκε άμεσα και όλοι οι συνάδελφοι μπορούν πλέον να κάνουν χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

      Ειδικότερα ενώ για την είσοδο μας στην συγκεκριμένη πλατφόρμα απαιτούνταν η ταυτοποίηση του ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ, μετά τις παραπάνω ενέργειες, μπορούμε να εισέλθουμε μόνο με την χρήση του ΑΦΜ μας.

        Η ΠΟΜΕΝΣ και η Συμβουλευτική Επιτροπή των ΣΑ & ΕΔ του ΕΦΚΑ νιώθουμε ακόμη μια φορά ικανοποίηση για την άψογη συνεργασία που εδραιώθηκε με την νέα Ηγεσία του ΕΦΚΑ και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.

     Υπενθυμίζονται οι προτάσεις μας που εισακούστηκαν για την συνεργασία του Υπουργείου μας στην εκκαθάριση χρονιζουσών συντάξεων των συναδέλφων μας και στην άμεση επίλυση γραφειοκρατικών προβλημάτων, δίνοντας το μήνυμα στην υγιή σχέση της θεσμικής εκπροσώπησης των Στρατιωτικών με το επιτελικό κράτος. 

     Κύριε Υπουργέ Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Δκτα και κ. Υπδκτα του ΕΦΚΑ σας ευχαριστούμε για την άψογη και άμεση ανταπόκρισή σας.

      Αγαπητοί συνάδελφοι η ΠΟΜΕΝΣ και η Αντιπροεδρία Οικονομικών και Νομικών θεμάτων, παραμένουμε στη διάθεσή σας,  υποβάλλοντας μας τα ερωτήματα σας και προβληματισμούς σας, ώστε να πράττουμε πάντα ότι είναι δυνατό για την επίλυση τους.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΜΕΝΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια