Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απάντηση του προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ σε δημοσίευμα για κρούσματα στις σχολές


Διαβάστε το κείμενο του Παναγιώτη Χαρέλα

« Γνώμην δύναται να χουν άπαντες,
   γνώσιν δια να έχουν γνώμην έχουν ;»     

     Με ανυπόστατες  συνδικαλιστικές τοποθετήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, δεν γίνεται να προσπαθεί κανείς να παράγει συνδικαλισμό και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
      Ως  Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων  (ΠΟΣΥΦΥ) καθημερινά έχουμε επαφή με τις Διοικήσεις των Σχολών Αστυνομίας σε Διδυμότειχο και Κομοτηνή και σε καμία περίπτωση ο αριθμός αυτός των «50 θετικών κρουσμάτων» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αν λοιπόν για έναν συνδικαλιστή και μάλιστα πρόεδρο δευτεροβάθμιου οργάνου, είναι εύκολο να μαθαίνει με εγκυρότητα τα κρούσματα στις τάξεις του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ. τότε γιατί να διοχετεύονται ( αν διοχετεύονται ) ψευδέστατα στοιχεία, πως ήδη βρέθηκαν θετικοί 50 συνάδελφοί μας νέοι συνοριοφύλακες μέσα στις δύο Σχολές ;
       Γιατί να κινδυνολογούμε και να προκαλούμε τεράστια ανησυχία σε οικογένειες που σε τέτοιες ιδιαίτερες συνθήκες, τα παιδιά τους έχουν  εισέλθει στις Σχολές τις ΕΛ.ΑΣ. ;
       Μετά και από την σημερινή ενημέρωση μας από τις δύο Σχολές, προς αποκατάσταση των γραφομένων, για όλους τους εισερχόμενους κατά την είσοδό τους  στις δύο παραπάνω Σχολές διενεργήθηκαν τέστ covid-19 και βρέθηκαν στο σύνολο των 266 νέων συνοριακών φυλάκων στη Σχολή Διδυμοτείχου 4 θετικοί και στο σύνολο των 480 της Σχολή Κομοτηνής 12 εκ των οποίων εισήλθαν οι 6. Οι άλλοι 6 επιστρέψανε στις οικίες τους για να αναρρώσουν. Οι δέκα συνάδελφοί μας θετικοί βρίσκονται σε καραντίνα εντός των δύο  Σχολών χωρίς προβλήματα. Παράλληλα ιχνηλατήθηκαν οι στενές επαφές τους ( πχ ταξιδέψαν μαζι με άλλους συναδέλφους με Μέσα μαζικής μεταφοράς και ιχ) και παρόλο που βρέθηκαν αρνητικές αυτές οι στενές επαφές, βρίσκονται σε ειδικό χώρο εντός των σχολών και θα επαναλάβουν το τεστ σε μια εβδομάδα.   Εκτός λοιπόν από τα 16 κρούσματα θετικά στους νεοεισερχόμενους συνολικά 746 συναδέλφους ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ άλλα και σε καμία περίπτωση δεν είναι πενήντα  !!!
       Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ( ΠΟΑΣΥ ) - που την ευχαριστούμε για το αμείωτο ενδιαφέρον της για εμάς !!! -, καλά θα κάνει να ασχοληθεί με ουσιαστικότερες παρεμβάσεις από το να μεταφέρει αναληθή νούμερα σε τόσο σοβαρά ζητήματα, προκαλώντας ανησυχία πρωτόγνωρη στις οικογένειες των νέων συναδέλφων μας.
       Ζητήματα όπως ένα αντικειμενικό και αξιοκρατικό βαθμολόγιο για όλους ( και όχι μονο για ολίγους συνδικαλιστές με εθελούσιες αποδόσεις βαθμών όπως πρότεινε ),  ασφαλέστερο περιβάλλον με υγειονομικές καλύψεις για το προσωπικό που βρίσκεται στο δρόμο,  είναι πρώτης τάξεως προτεραιότητες που μπορεί να ασχοληθεί… αν θέλει και αν βέβαια μπορεί !








Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
για μια ακόμη φορά ο κάθε πουθενάς καπιλευεται την επιτυχία του επεισοδίου στα σύνορα λες κ μόνο οι σ.φ. υπήρχαν εκεί παίρνοντας από το πουθενά φήμη δόξα κ δημοσιότητα την οποία αναδεικνύουν καθημερινά στα site μη έχοντας προφανώς κάτι άλλο να προβάλλουν από την ζωή τους ή κάτι ουσιαστικό υπηρεσιακό......συνεχίστε να σας γλενταει ο κάθε συνοριοφύλακας
Ο χρήστης Unknown είπε…
Σωστος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πηραν οι ασημαντοι αξια.... δυστυχως αυτοι είμαστε . . . Η αληθεια ομως ειναι οτι σε διεκδικησεις , υποστηριξη συναδελφων μελων των ομοσπονδιων τους κτλ οι συνοριακοι και οι ε.φ. αποδειχθηκαν πολυ αποτελεσματικοτεροι και κοντα στα μέλη τους , απο τους ελιτιστές της π.ο.ασ.υ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πηραν οι ασημαντοι αξια.... δυστυχως αυτοι είμαστε . . . Η αληθεια ομως ειναι οτι σε διεκδικησεις , υποστηριξη συναδελφων μελων των ομοσπονδιων τους κτλ οι συνοριακοι και οι ε.φ. αποδειχθηκαν πολυ αποτελεσματικοτεροι και κοντα στα μέλη τους , απο τους ελιτιστές παρτακηδες πουθεναδες της π.ο.ασ.υ.