Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στους αστυνομικούς εφαρμόζεται η ανοσία της αγέλης; Ο αλγόριθμος της ανοσίας και της ανοησίας


Η ελληνική γλώσσα είναι από τις πλουσιότερες σε λέξεις, νοήματα, συναισθήματα. Ταυτόχρονα όμως, εξαιτίας του λεκτικού της πλούτου, δίνει πρώτης τάξης ευκαιρίες για αναγραμματισμούς και φαινομενικά ανόμοιες (;)  αναγωγές. Έτσι, στη λέξη ανοσία που χρησιμοποιεί ο Θοδωρής Τσαϊρίδης για ν' αναφερθεί με αριθμητικούς συσχετισμούς σε κρούσματα κι επιλεκτικά ανεξήγητες καραντίνες, τότε άνετα ο οποιοσδήποτε μπορεί να τοποθετήσει κοντά στη λέξη ανοσία, αυτή της ανοησίας.  

Το παράδοξα κοινό είναι πως και οι δύο δεν είναι ... θεραπεύσιμες. Στην ανοσία επειδή δεν χρειάζεται, στην  ανοησία επειδή δεν μπορεί να βρεθεί η μέθοδος ίασης. 

Διαβάστε το αλγοριθμικό κείμενο του κ. Τσαϊρίδη και θα καταλάβετε.
 
Όταν ακόμα και σε υπηρεσία πρώτης γραμμής με 5 θετικά κρούσματα και 20 από τους 50 συναδέλφους σε καραντίνα, όπου άπαντες χρησιμοποιούν τα ίδια οχήματα τα ίδια υλικά και αλλάζουν στους ίδιους χώρους, δεν γίνεται καθολικός έλεγχος τα λόγια περισσεύουν.
Μάλλον σε μας εφαρμόζεται η ανοσία της αγέλης...
Τόση αγάπη δεν την αντέχουμε....









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη από οποία οπτική γωνία και να την κοιτάξει ο οποιοσδήποτε,είτε καλοπροαίρετος είτε κακοπροαίρετος παρατηρητής.
Στο έλεος είμαστε όλοι όσοι ανήκουμε στην ΕΛ.ΑΣ. όσο γραφικό και αν ακούγεται αυτό παραμένει η στυγνή πραγματικότητα.
Όσα ημίμετρα - σπασμωδικές κινήσεις και να γίνουν είτε από την πολιτική ηγεσία είτε από την ηγεσία της αστυνομίας το μονο που καταφέρνουν με απόλυτη επιτυχία είναι να προκαλούν σκέψεις,σκέψεις αρνητικές και πάνω απολα σκέψεις παραγκωνισμού για τον έλληνα αστυνομικού