Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διαμαρτυρία κρατουμένων στην Αγροτική φυλακή Κασσάνδρας λόγω κορωνοϊού


Σταμάτησαν να εργάζονται από την Κυριακή 15/11 οι κρατούμενοι στην Αγροτική φυλακή Κασσάνδρας, εξαιτίας των ελλιπών, όπως υποστηρίζουν, μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Όπως σημειώνουν, οι «εξαγγελίες της γενικής γραμματείας αντεγκληματικής πολιτικής Σοφίας Νικολάου ήταν μόνο λόγια. Ήδη στο σωφρονιστικό κατάστημα στα Διαβατά Θεσσαλονίκης υπάρχουν 2 νεκροί απο τον ιό, καθώς σήμερα κατέληξε και δεύτερος κρατούμενος».

Συνολικά στις φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής καταγράφηκαν 5 κρούσματα κορωνοϊου σε υπαλλήλους της φυλακής. Πρόκειται για τον σωφρονιστικό υπεύθυνο μαγειρείων της φυλακής, 3 ακόμα σωφρονιστικούς και έναν υπάλληλο από τη γραμματεία.

Η ανάρτηση στο Facebook για την διαμαρτυρία των κρατουμένων:


Αγροτική φυλακή Κασσάνδρας Χαλκιδικής οι κρατούμενοι σταμάτησαν τις εργασίες.

5 κρούσματα κορονοϊου καταγράφηκαν στις φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής, σε υπαλλήλους της φυλακής. Ο ένας ήτανε ο σωφρονιστικός υπεύθυνος μαγειρείων της φυλακής, 3 ακόμα σωφρονιστικοί και ένας υπάλληλος απο τη γραμματεία.

Οι κρατούμενοι σταμάτησαν να εργάζονται από την Κυριακή 15/11 ως μοναδική αντίδραση στο ότι φυλακή και το υπουργείο δεν κάνει τίποτα για να προστατεύσει τους έγκλειστους, καθώς βλέπουν ότι οι εξαγγελίες της γενικής γραμματείας αντεγκληματικής πολιτικής Σοφίας Νικολάου ήταν μόνο λόγια. Ήδη στο σωφρονιστικό κατάστημα στα Διαβατά Θεσσαλονίκης υπάρχουν 2 νεκροί απο τον ιό, καθώς σήμερα κατέληξε και δεύτερος κρατούμενος.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια