Συνάντηση της Ένωσης Ν/Α με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

Η Ένωσή μας την Παρασκευή 31/07/2020 πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ 

Ένα εκ των θεμάτων που συζητήθηκαν εκτενώς, ήταν το ζήτημα των προβληματικών διατάξεων που απέρρεαν από το Π.Δ 88/2019, το οποίο δέσμευε τους νεοεξερχόμενους Αστυφύλακες και Υπαστυνόμους Β΄ να τοποθετούνται μόνο σε συγκεκριμένες Υπηρεσίες, γεγονός το οποίο προκαλούσε δυσχέρειες στην ενίσχυση κάποιων άλλων Υπηρεσιών.
Ο Υπουργός στη συνάντησή μας, είχε ταχθεί υπέρ της πρότασής μας για τροποποίηση των συγκεκριμένων αναχρονιστικών διατάξεων, όπως τις είχε τις είχε χαρακτηρίσει, δεσμευόμενος προς αυτό.
Όπως καταδεικνύουν τα γεγονότα, ο Υπουργός έλαβε υπ’ όψιν την πρόταση και τα επιχειρήματά μας, τα οποία και έκανε πράξη με το νέο υπ’ αριθμόν 93/2020 Π.Δ. όπως εμφαίνεται στις παρακάτω σελίδες:

Η Ένωσή μας θα συνεχίσει με θάρρος και αποφασιστικότητα να στηρίζει τους συναδέλφους, καταδεικνύοντας τα κακώς κείμενα και τις αστοχίες του συστήματος, πάντα με γνώμονα την βελτίωση της υπηρεσιακής και κατ’ επέκταση προσωπικής και οικογενειακής τους κατάστασης.O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ            ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Σπεύδετε να δρέψετε τις δάφνες μίας ενέργειας η οποία όχι μόνο είναι λάθος (πάλι τα αστυνομικά τμήματα θα τη πληρώσουν, αλλά τι σας νοιάζει από το Αεροδρόμιο είναι το 70% των ψήφων σας), αλλά δεν οφείλεται σε καμία ενέργειά σας. 4 μήνες μετά την προβαλλόμενη συνάντηση σας και διεκδικείτε εσείς τα εύσημα;;; Τα εύσημα ανήκουν στον δημιουργού του εκτρώματος με την επωνυμία "ΟΔΟΣ" η οποία έπρεπε να στελεχωθεί και τα άτομα ήταν από τους νεοξερχόμενους. Απλά για να ξέρουν όλοι τι συμβαίνει. Συγχαρητήρια όμως. Σαν ένωση κάνατε εκείνα για τα οποία κοροϊδεύατε (ορθώς βέβαια) τη ΠΟΑΣΥ (παράταση βραχείας). Αν εσείς όλοι είστε το μέλλον του συνδικαλισμού..... όλοι εμείς έχουμε κλείσει πρώτης τάξης εισιτήριο στο Τιτανικό!

Ανώνυμος είπε...

δεν ηταν στην ζηνα κουτσελινη ο πανελιστας?